Martemeomamma |Jeg er et løvetannbarn!

Forandringer er ikke denne familien sin sterkeste side!

  • 22.02.2017 kl.19:41

#glutenfri #MarteMeo

--Hva med isen og SJOKOLADEN, utbryter jeg?!
--Hva hvis jeg vil ha en kebab?! Uten dressing da? som om det kan kalles en kebab! Sier samboeren fortvilet.
Verste senario hvis vi skulle kutte gluten. Jeg er HELT avhengig av sjokolade og inspiria is.

Jeg har slitt en del med mageproblemer og sinnsykt masse luft i magen,så beskjeden var og kutte ut gluten.Tenkte at jeg er villig til og prøve alt en og gå som en oppblåst ballong hele dagen. Dette var ikke så lett som jeg kanskje trodde, så ble ikke helt sånn med engang ;) .
Hadde besøk av Heidi som hjelper oss med martemeo og kom da inn på dette.
Hun sa; --Hvorfor ikke ta med hele familien på dette? Heidi Langegard som jobber med martemeo med oss, driver en privat klinikk der de tilbyr forskjellige hjelpeapparater. Foreldreveiledning-Marte Meo -Familieterapi-Individsamtale og Parsamtaler. Kan virkelig anbefale hun på det sterkeste, da hun har gjort mye for vår familie.
Vi fikk litt råd om at det vil stabilisere blodsukkeret og kan være positivt og prøve for hele familen. Det har blitt forsket en del på hvordan glutenfri og laktosefri diett har hjulpet på barn og voksne som har psykiske lidelser. Kan lese litt om det her også, men dette er det selvfølgelig ikke noe konkret svar på enda. Våres familie er vertfall villig til og prøve alt for og få en litt enklere hverdag for oss alle, uten og tenke at det finnes en pille for alt.
Vi har virkelig bestemt oss for og gå all in på dette prosjektet, vi ga bort 6 bæreposer med mat pga at det var gluten i det. Hadde en fornøyd lillebror som kom og hentet alt. :)
Vi har en del diagnoser i våres familie så blir spennende og se om det vil hjelpe noe. Vil komme tillbake til dette i ett senere innlegg.
Jeg mener at det er mange ting som kan jobbes med og tilrettelegges på mange måter uten medisinering hvis man er villig til og prøve.


Tvilen er der , men gjenomføres skal det <3
 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits