Martemeomamma |Jeg er et løvetannbarn!

--Se mamma, jeg har lagd våre egne fastelavenboller!

  • 23.02.2017 kl.21:01

  #fastelaven  #høysenstivtbarn
En mega stolt gutt møtte oss i barnehagen i dag,han var den eneste som sto ute fult påkledd og ventet smilende:). Da han ønsket og stå ute og se om vi kom.
Det var foreldrekaffe i barnehagen i dag med fastelavensboller.
Trym marius har en ansatt som er med han hele dagen i barnehagen, da han trenger en voksen "brems" på seg. De to hadde bakt glutenfrie boller til vi skulle komme i dag, så derfor var han så stolt og fornøyd:). Runa, min yngste prinsesse, strålte også da vi kom i barnehagen i dag. Det gir en veldig god følelse når man blir møtt av barna på den måten.
Trym Marius var veldig opptatt av at ingen måtte spise av hans boller, men Runa fikk til slutt lov å smake. Det er i sånne  situasjoner det er viktig og være på Trym marius hele tiden , for da kan man unngå leie episoder for hans sin del.
Barnehagen hans er helt fantastiske og gjør alt for at Trym Marius skal få en best mulig dag. De gir han mange pauser igjenom hele dagen, med lesestunder,musikk og tegning på et eget rom. De har virkelig tilrettelagt masse for han, og tok dette med glutenfri diett på strak arm. Trym Marius har ikke hatt noen problemer med og starte denne dietten, han er den som har tatt dette best av oss alle;).
I dag var han veldig sliten ,og da er det ikke mye som skal til før han blir utrolig lei seg og alt faller i grus, som dere leste i mitt første innlegg.
Vi hadde lovt og gå pokemanjakt etter foreldrekaffen, før pappaen dems skulle hente de. Det gikk desverre ikke helt som han hadde planlagt, da vi ikke fant noen. Noe som gjorde at han ble veldig sint og urolig over å ikke få utføre det han hadde sett for seg skulle skje:(. Så da  pappaen dems skulle hente de ville jo ikke han bli med, så endte med at han sprang inn i en hekk og gjemte seg. Argumenterte med alt fra at sengen hans hos pappaen hans var for hard til at det ikke var noen pokeman i huset hans. Trym Marius er utrolig smart så han har et svar på alt. Men han ble med til slutt da de skulle laste ned pokeman på tlf til pappaen hans, og de skulle se om de fant noen på bilturen hjem og ute rundt huset:). Er utrolig vondt og stå i sånne situasjoner , da man egentlig bare vil ta han med seg hjem igjen:(.Men vet han har det veldig fint når han er med pappaen sin også, men er tøft og ha 50% borte fra de minste.
Jeg har eldste god jenta mi hjemme hele tiden da, og veldig takknemlig for det. Fjortisen våres som skal konfirmeres i mai, veldig stolt mamma <3 , og verdens beste samboer som alltid er der for både meg og barna. Man kommer opp i mange ulike situasjoner hver dag, både fine og vanskelige , men man må bare gjøre det beste ut av det og huske og puste :) Husk og ta vare på hverandre ,og vær der for hverandre det utgjør masse i løpe av en dag.
Man er bra nok som man er og ingen er like, det er det som gjør hver enkelt unik <3


Eirik og Runa i dag <3

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits