Martemeomamma |Jeg er et løvetannbarn!

Normale reaksjoner på unormale hendelser!

  • 25.02.2017 kl.19:24

#løvetannbarn #hund

"Jeg så en ensom løvetann vokse
Blant gatetustene
I et hjørne
Det var som å se solen selv
Som har steget ned
For å vise
At disse varme og liv
Er sterkt nok
Til å betvinge og overvinne
Det som synes uovervinnelig."

Dette var et dikt jeg fant som jeg synes passet så godt til det jeg skal skrive om i dag. Løvetannbarna som vi også kan kalles.En løvetann vokser og kommer seg frem uansett klima eller sted, den er sterk. ordet sterk er noe som går igjen ofte, men er kanskje en grunn til det.

Ofte kan man tenke; --Hvorfor er akkurat du her fortsatt i dag, hvordan har du klart og komme deg igjenom alt?. Da kommer ordet sterk igjen, for man skal være ganske så sterk og tøff for å klare og kjempe seg igjenom så masse dritt. Vær stolt over alt du har klart og gjenomføre alle kampene du har kjempet, og kjemper daglig pga hva andre har gjort/påført deg. Kunsten er vel og klare og slippe bitterheten og alle negative tankene , men der er desverre ikke jeg helt enda.
Det store spørsmålet mitt er hvorfor ? jeg klarer virkelig ikke og forstå hvorfor. Tror ikke jeg kommer til og få noe svar på det noen gang, men er ikke lett og slippe den tanken fordet.

Jeg tenker ofte på hvor mye positivt jeg har i livet på tross av alt som har vært, og hvordan formen er nå. Jeg har tre fine barn som jeg har skapt og som er spesielle på hver sin unike måte<3. En samboer som er flink med barna , og som elsker oss alle veldig høyt.
Jeg har en Chihuahua som heter Emmi, som betyr veldig masse for meg. Som har hjulpet meg masse gjennom tunge dager. Vi får også en ny valp som heter Marley , han er en Engelsk Bulldog<3. Dyr er virkelig noe som kan gi masse glede og være til stor hjelp , spesielt hvis man sliter psykisk. Du kan lese mer om hvordan kjæledyr har en innvirkning på deg her.

Jeg var så heldig at jeg fikk plass på Modum Bad , som virkelig ga meg mer svar. kan virkelig anbefale det stedet og personalet er så utrolig forståelsesfulle der. De vet godt hva de driver med. Jeg møtte mange nydelige folk der som jeg var innlagt med , som også lærte meg masse <3. Samtidig som det ga meg masse og være der, så satt det igang veldig masse som gjorde at jeg er dårligere nå. Men tror det er sånn prosessen er, og at det vil bli bedre når jeg tar de kampene  fortrinnsvis med meg selv.

Små steg og en dag av gangen, stopp opp og kjenn etter! Normale reaksjoner på unormale hendelser, det er noe som er utrolig viktig og huske på som jeg lærte på Modum Bad. 

2 Kommentarer

Thomas

26.02.2017 kl. 09:15
Godt og høre noe går din vei Marita. Hils kjæresten.. Du har nr om det er noe jeg kan gjøre for deg/dere😊

Martemeomamma

26.02.2017 kl. 09:33
Thomas: takk vennen <3 Han hilser tilbake :) ja jeg vet det og takker for det <3

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits