Martemeomamma |Jeg er et løvetannbarn!

--Mamma, jeg holder ikke ut denne dagen!

  • 01.03.2017 kl.14:15

#mamma #høysensitivebarn
Morgenen gikk egentlig ganske fint i dag, helt til vi skulle ta på ytterklær. Han gjemte seg på rommet og sa han ikke ville i barnehagen. Jeg burde kanskje skjønt det allerede da. Han kom frem til slutt, og ble da med til barnehagen. I bilen på vei til barnehagen begynte han og spørre om Kokko, dette er da katten våres som ble borte i desember. Så vi pratet litt om hun de 5 min det tar og kjøre til barnehagen. Runa var veldig klar for å inn i barnehagen i dag. Eirik kledde av og ordnet Runa, hun løp inn til de andre barna i full fart:) Trym Marius uttrykte raskt til henne som har han i barnehagen at han savnet Kokko , og hans tanker rundt dette. Han fortalte at dette var ikke en god dag og hadde tårer i øynene. Da vi skulle si hadet og dra fra barnehagen, kom han bort til meg. -- Mamma, jeg holder ikke ut denne dagen, sa han og gråt. Tenk at en gutt på 5 år kan uttrykke seg på den måten og føle det sånn <3 Jeg tok han selvfølgelig med meg hjem igjen, da jeg kjente det langt inn i mammahjertet at det var det han trengte nå. 

Dagen i dag ble ikke helt som planlagt, men sånn er det når man er mamma.
Trym Marius slapper av og koser seg i skrivende stund, og det er det viktigste <3 Humøret hans steig med engang vi kom i bilen fra barnehagen, så det snur fort. Han kan nesten gå igjennom hele følelsesregistret på et par minutter, så ikke rart han blir sliten. Han koser seg masse når han kan være alene hjemme med meg og Eirik på dagen, merker stor forskjell på han da. Han blir fortere i dårlig humør når de andre er hjemme, da det er vanskeligere for han og slappe av. Når han har noe og fortelle meg, så klarer han ikke det hvis andre prater eller gjør noe rundt han. For som tidligere nevnt i mitt første innlegg, så tar TM inn alle sanser og inntrykk av situasjoner rundt seg. Trym Marius er en kjempe god gutt som har masse omsorg for andre og gir mye av seg selv <3
I dag har han sagt så mye fint til meg og nusset og kost med meg, han senser alltid mitt humør og det er på godt og vondt. 
Og idag er ikke helt min dag.. hodepine, høy indre stressfaktor osv. Han senser alt dette, så ikke så lett og skjule mitt humør for denne lille gutten.
 

Resten av dagen går med til å hente Runa i BH, samle saueflokken til middag og prøve å gjøre det beste ut av dagen videre.

Hva har dere gjort idag?
Legger ved noen bilder Trym Marius ville jeg skulle ta av han idag. 


sjarmør da? ;)
 

2 Kommentarer

Eli

01.03.2017 kl. 14:37
Det ser ut som en ordentlig god gutt! Håper han føler seg bedre nå og at formen din er bedre :) jeg skal ta igjen tapt pensum i dag og prøve å bli frisk til i morgen. Ha en god dag! :)

Martemeomamma

01.03.2017 kl. 15:57
Eli: ja det er han også:) ja går mye bedre med han nå:) ja min er så som så, men spise litt middag og håpe det hjelper litt:)lykke til med det og masse god bedring <3 samme til deg :)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits