Martemeomamma |Jeg er et løvetannbarn!

De gir meg så utrolig mye trygghet og kjærlighet <3

  • 08.03.2017 kl.17:03

De er alltid glade elsker deg uansett humør, er det rart jeg elsker de <3

Hunder er noe som alltid har betydd masse for meg, de har hjulpet meg gjennom mange vanskelige tider. De gir deg UENDELIG kjærlighet og gir deg aldri opp, og viktigst; de forlater deg ikke på den måten. De oser trygghet, vertfall for meg. Og har jeg en dritt dag så ligger de ved min side, styrer jeg rundt, følger de meg. De bryr seg ikke om hvordan jeg ser ut og godtar meg for den jeg er, og jeg godtar de for den de er <3

Jeg har min kjæreste Emmi, en chihuahua med en så fantastisk personlighet. Når jeg fikk Emmi hadde hun ikke hatt det så veldig bra, så var en del trygghetstrening. Hun la seg ned og underkastet seg når hun spiste mat, turte ikke gjøre fra seg ute hvis det ikke var gjerder rundt. Gikk med halen mellom bena hele tiden, og livredd for ben.
Men i dag springer hun rundt og har blitt en liten tøffing, og nå er det hun som også gir meg tryggheten jeg trenger.
Sånn er det med mennesker også, små skritt og man må føle en viss trygghet for og kunne komme seg fremover i livet.
Jeg tror det er en del likheter mellom oss mennesker og hunder. Trygghet, ros og bli tatt vare på er en veldig viktige ting. Og en trygg leder er like viktig for oss og ha fra vi er små ,sånn som med valper. Hvordan ellers skal vi lære alt vi trenger av verktøy i voksenlivet?

Dyr generelt er terapi og gir mye glede i livet, hester har også hjulpet meg masse. Men plutselig ble jeg kjempe redd for hester, og det har vært veldig tungt for meg. :( Klarer liksom ikke forstå at noe som har gitt meg så masse trygghet og glede, nå bare gir meg frykt. Men lærte en del om det gjennom heste terapi på modum bad, det vil jeg komme tilbake til i et senere innlegg om hva modum bad lærte meg. Hester gjenspeiler jo hvordan du føler deg, og det er veldig skremmende og rart. Jeg savner veldig og drive med hest, håper virkelig det er noe jeg klarer å begynne med igjen.

Vi får et nytt familiemedlem om en uke ca og vi gleder oss så masse alle sammen!
Marley er en Engelsk Bulldog gutt. Han er så nydelig og morsom, vi har fulgt han helt fra han bare var litt over 1 uke gammel, så det er veldig spesielt <3 Var så heldig og få gi han flaske og følge han hele veien. Vi var nede og besøkte han i går og det kriblet i hele meg. Gleder meg masse til han kommer og jeg slipper og dra fra han hver gang. Emmi lurer stadig veldig på alle de luktene hver gang vi kommer hjem igjen. ;) Veldig godt og tenke på at vi får en hund som har hatt det 100% bra fra han ble født, da jeg har tatt inn en del hunder som ikke har hatt det bra. Så blir litt rart det også. Marley er en fighter som oss. Holdt på og dø under fødselen, Men han kjempet seg tilbake med god hjelp fra hun som har valpene.
Hun er kjempe flink med hundene sine og vet godt hva hun driver med. <3

Hadde en utrolig slitsom dag i går, så derfor ikke noe innlegg i går.

Noen andre som har et kjæledyr som gir deg masse glede?

 

 

4 Kommentarer

Kate

08.03.2017 kl. 18:12
Dyr er fantastisk 🐕🐺🐎 Husker godt da vi henta Emmi,det var stas 😍 Jeg gleder meg så mye til og møte Marley 💙 Onsdagsklem til dere 😉

Martemeomamma

08.03.2017 kl. 18:51
Kate: ja det er de ? ja veldig å det , fine emmi ? ja det blir stas det , kan han og aya leke ?? klem tilbake ??

08.03.2017 kl. 23:28
Jeg har to hunder. Og kjenner meg sånn igjen i mye av det du skriver. Hundene er det største jeg har, og jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten de 💝

Martemeomamma

09.03.2017 kl. 10:02
Anonym: helt enig de gir så masse ? jeg hadde ikke klart meg uten dyr i huset , hadde blitt for tomt ?? kos deg masse med hundene dine og ha en flott dag :)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits