Martemeomamma |Jeg er et løvetannbarn!

føler meg aldri pen nok!!!

  • 18.03.2017 kl.08:05

-- Føle seg bra nok som man er? Enkelt og si det, men å føle det er ikke like lett. Se seg selv i speilet og tenke at nå er jeg fornøyd, sånn her kan jeg gå.
Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har endret håret, stilen og sminke, og enda er jeg ikke fornøyd! Ender som regel opp med joggebukse og usminket isteden. Jeg tenker ofte at nå skal jeg bli flinkere til å ordne meg, og å kle meg i noe annet enn pysjen eller joggebuksa.

Og ikke minst bli mer sosial, og være mer aktiv. Men sånn blir det aldri så lenge av gangen, da det tar opp så masse av energien min da ting aldri blir bra nok. Det er et ganske stort press når det gjelder utseende, kroppen og status synes vertfall jeg.
--hva synes dere?

Skjønner ikke helt hvorfor man lar seg påvirke i så stor grad av det heller. Men jeg er jo en av de som lar meg påvirke, sånn har det bare blitt.
jeg ser jo foreksempel hvordan datteren min på 14 år har det på skolen også. Er det èn som ikke liker genseren hennes, så bruker hun ikke den lenger.
Vi bruker alt for masse tid og energi på og tenke på hva andre tenker og mener.
--Hvorfor har det blitt sånn i dagens samfunn?
Alt skal være så jævla perfekt hele tiden, herregud! Å legge ut et bilde uten filter er jo krise nesten. "--Så jeg ikke litt rar ut på det bildet der? Hvor mange likes har jeg fått?"
Å nå jeg sjekke Facebook, Instagram og snapchat for å se om noen har kommentert..
Ja dette gjelder meg også, og en god del andre også hvis jeg ikke tar helt feil.
Alt for avhengig av tlf min, og jeg har blitt veldig oppmerksom på dette de siste dagene. Har løsnet en del etter jeg begynte å blogge, etter å ha lest mine problemer som jeg da har skrevet ned svart på hvitt.
Trodde aldri at jeg skulle være den som turte og fortelle så masse, og ikke minst innrømme at ikke alt er så rosenrødt hele tiden. De fleste vil jo gjerne se bra ut og ha et fint hus, som man helst eier selv, såklart.Være frisk og ha en jobb. Være sosial og ha mange venner, delta på arangementer. Men sånn er det ikke for alle, men det betyr ikke at alt er dritt fordet; man kan ha det bra selvom. Det er bare ikke sosialt akseptert hele tiden, eller av alle.

Jeg er ikke i jobb,  er fysisk og psykisk syk. Ikke er jeg spesielt sosial heller. Ikke noe spesiell energi om dagen. Og føler selv at jeg ikke ser spesielt bra ut. Men jeg har tre nydelige barn og har en sinnsykt viktig rolle i det daglig livet, jeg er MAMMA. Og det er det som virkelig holder meg oppe, at jeg har klart å skape tre helt unike og nydelige barn.
Jeg har jo forstått nå hvorfor jeg aldri blir fornøyd med noe, og da vet jeg vertfall hva jeg må jobbe med. For jeg skal komme dit at jeg kan se meg selv i speilet, klappe meg selv på skulderen og si "--Du er bra nok akkurat sånn som du er Marita!!" For det er noe alle mennesker burde si til seg selv innimellom <3

Det skal jo være koselig å sitte og sminke seg. Fikse håret, er en ting man ikke skal grue seg til. Jeg har handlet meg en del sminke for første gang på veldig lenge, så må jo få brukt det. :) Det er jo noen ganger jeg synes det er litt stas å kunne sitte i fred og ro, og faktisk bruke tid på og sminke meg!
Det er så mange flotte jenter og gutter der ute, som jeg vet sliter med selvtilitten sin. Jeg synes det er så vondt at det er sånn, så derfor valgte jeg å skrive dette innlegget i dag.
Vi må stå sammen og stå i mot alt presset!! Vi må tenke at vi er bra nok som vi er, vi går kledd som vil; og vi representerer oss selv som vi vil! Og viktigst av alt er at vi er oss selv, de som ikke liker det kan heller la vær og si noe!
De som er ekte tar oss for den vi er, og elsker oss for den vi er <3

Jeg er veldig heldig som har tre flotte barn og en samboer som elsker meg for den jeg er og setter pris på meg; og det jeg gjør.
Da er det bare meg selv som må lære og elske meg selv og godta meg for den jeg er. Jeg er min verste fiende og er veldig klar over det selv. Men jeg har heldigvis blitt klar over det, og har valgt og jobbe med det.
Jeg sier ofte til mine barn at de er bra nok uansett, og at de må fortsette og være seg selv <3 De skal aldri føle på den følelsen å ikke strekke til, og å ikke bli hørt. Ikke av meg vertfall!
Jeg har lært mine barn stikk motsatt av hva jeg selv har opplevd, de skal være barn og få masse gode verdier og kjærlighet i livet<3


--Hva mener dere om dette tema?

Ha en flott dag alle skjønne unike mennesker! <3Marley and me <3 Usminket rett fra dusjen, til kos med en av de som tar meg for den jeg er <3

#selvtillit #selvbilde #branok #samfunnet #kjærlighet

8 Kommentarer

Victoria Larsen

18.03.2017 kl. 08:27
Du er flott, uansett! Det er et veldig viktig tema <3 Flott at du skriver om dette!

Martemeomamma

18.03.2017 kl. 13:14
Victoria Larsen: tusen takk <3 ja det er det virkelig. takk :)

Iselin Renée

18.03.2017 kl. 11:09
<3

Martemeomamma

18.03.2017 kl. 13:15
Iselin Renée: <3

Marianne Rønning

18.03.2017 kl. 12:39
Utrolig viktig tema Marita ❤

Å jeg er såå enig med deg.....hvordan har det blitt sånn...

Å at man ikke må bry seg om hva andre mener og synest...men med den verden vi lever i så er det ikke såå rart...!

Alt går jo på hvordan man se ut,hvor tynn mann er ,ikke minst hvor perfekt alt skal være utad...

Tatt meg mange,mange år...men endelig begynner jeg å tørre å være meg selv,tørre å gå i det jeg ønsker og vil !! Men merker det enda...føler at mennesker glaner på meg hele tiden....å det er ikke godt å ha det sånn.....Men å ha en god kjæreste å noen nære gode venner hjelper godt....det er de som er såå flinke å gi meg komplimanger å gi meg tro på meg selv.....

Men vet jeg har et stk igjen....

Sååå stolt av deg å det du gjør og får til 😀😀At du velger å legge ut om livet ditt på denne måten.....dette kan hjelpe veldig mange...❤

Å enda viktigere er det om det kan hjelpe DEG...❤❤

Martemeomamma

18.03.2017 kl. 13:17
Marianne Rønning: så utrolig fint skrevet marianne <3 du er en flott dame og alltid vært det, så glad for at du har begynt og gi litt f... i hva folk sier. Stolt av deg og hva du har klart, og ikke minst hvor lang du er kommet <3 tusen takk, veldig koselig og høre, ja håper det kan være til litt hjelp for andre vertfall <3 ja håper det kan det ettervært <3

Kate

19.03.2017 kl. 20:15
Du har alltid vært ei herlig jente, både inni og utenpå <3 Jeg har kanskje ikke støttet deg og vært enig i alle valg du har tatt.. men skal det ikke være sånn? Kan ikke være enig i alt ;) Men til syvende og sist, så tror jeg at du vet hvor du har meg hen, og omvendt :D Uendelig masse glad i deg, beste <3

Martemeomamma

19.03.2017 kl. 20:35
Kate: tusen takk beste <3 det er du også <3 jo tror nok det er ganske normalt, eller så kunne det blitt kjedelig hehe ;) ja det vet jeg, og er veldig glad jeg har deg i livet mitt <3 uendelig glad i deg også <3

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits