Martemeomamma |Jeg er et løvetannbarn!

Ut på tur med alle sammen = kaos.Som endte med morfin sprøyte i skinka!

  • 18.03.2017 kl.21:44

Trym Marius kom hjem fra pappaen sin i dag, og det første han spurte om var; --Eirik! skal vi gå ned på Pump Tracken?! Det er da sykkelbanen på Nesbyen. Det vi da fant ut var at vi kunne gå ned alle sammen, pluss hundene såklart! Trym Marius tok sats og sprang nedover før jeg hadde rukket å tenke engang. Jeg prøvde å skulle kle på meg selv og ordne hunder osv. Og Eirik stresset rundt overalt, så det ble fullstendig kaos! Hehe ;)
Men det endte med at Eirik og Runa gikk etter Trym Marius. Flinke Runa holdt Emmi i bånd helt selv, hele veien. Jeg skulle da ta med Marley som skulle prøve å gå i bånd for første gang. Det tok sin tid kan man si ;) Marley var kjempe flink, men ble veldig fort sliten, og det er jo ikke så rart. Så endte opp med og bære han resten av veien, så vi fikk være med på tur også.
--Hvordan er det for dere når alle skal ut av huset på noe?
Her blir det alltid stress og kaos, men ender også alltid opp med at vi koser oss til slutt <3 Trym Marius syklet nesten hele veien hjem igjen, han er jo så flink uten støttehjul:) Stolt mamma <3 Eirik sprang etter og hjalp han i gang. Vi har hatt knall vær her i hele dag, så fått begynt på opprydning i hagen også, utrolig hva man får gjort i helgene. Her blir det avslapning med taco og Harry Potter, rett og slett en familiekveld med lørdagskos.

Nå, nesten i skrivende stund gikk ryggen min i lås, og vi har hatt fult styr med lege for smertelindrende på døra og unger i badekar og seng. Så hun kom inn på rommet mitt og ga meg morfin rett i skinka.
Plutselig så ble det for mye for ryggen min da jeg har facetledssyndrom og fibromyalgi og jeg vet da aldri når dette kan forekomme. Kort forklart; Det er at ryggsøylen gnisser mellom to ledd, så det låses og nervene kommer i klem. Når dette utbrytes føles det som man blir stukket med kniv, og ryggen går da i lås, som det som kalles et hekseskudd!
Så nå er det å bli sengeliggende å få pleid meg selv og ryggen min resten av uka! Utrolig kjedelig. Men det skjer, og det er en realitet.

Legger med noen bilder av våres dag <3


Runa og Trym Marius i god gang med turning.

Me & my boys!<3


Runa går fint med Emmi, og Trym Marius sykler etter


Marley går første gang i bånd :)

Hvordan har deres dag vært?

Noen som kjenner seg igjen når de skal ut døra med hele hurven?;)

#familie #tur #sykkel #barn #hunder

 

1 Kommentar

Her ser man igjen at alt er min skyld og at flere anonyme kolleger stalker meg. Mine påstander "oppleves" å ikke stemme?? Hva med å heller undersøke fakta og dokumentasjon i saken?? De bygger alt på egne følelser.....for en kjerringklubb.

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits