Martemeomamma |Jeg er et løvetannbarn!

Follow

Følger trenden, slenger meg på dagen outfit ! No filter

  • 25.03.2017 kl.17:30

Ser det er mange som har dagens outfit på bloggen, tenkte jeg skulle vise frem helgeantrekket mitt! :)Joggebukse fra Kari Traa og genseren fra Cubus ;) Dette er et ekte hallingantrekk hehe;) Og null sminke , og da var jeg klar for handletur til Gol:)Greit med solbriller som dekker halve annsiktet når man ikke orker og sminke seg. ;) og trutemunn selvfølgelig :)

Grunnen til at vi skulle til gol i dag, var for å kjøpe nytt stuebord. Da jeg solgte det vi hadde i går.
Er en del vi må kvitte oss med da vi skal flytte, og for en del mindre plass og boltre oss på. Men synes det blir deilig å ha mindre plass enn det vi har nå.
Kanskje jeg føler meg tryggere hjemme. Og ikke minst ha et mindre sted å vaske, da jeg har støv på hjernen så det holder! Hehe. Legger ved bilde av de nye bordene som jeg elsker <3 Ser litt rart  ut nå til den sofaen, men den skal også selges. Blir litt rart og selge den digge sofaen, men må ha en mindre en når vi flytter.-- Hva synes dere om bordet?

Jeg har jo en liten prinsesse som jeg skjemmer bort en del til tider, hun er jo den minste og siste;) Kom over en jakke som jeg synes var kjempe fin, så måtte bare kjøpe den til Runa <3 Hun elsker jo å pynte seg, og er veldig glad i kjoler. Må jo passe på nå, så lenge jeg får lov og kle henne opp! :)-- Hva synes dere om jakka?
-- Har dere en liten prinsesse som er glad i og pynte seg? <3

I dag ble det et innlegg om litt forskjellig, og ikke så langt. Vi driver med så utrolig masse hjemme her i dag, og tiden strekker ikke alltid til. Sortere, rydde og kaste ting tar virkelig lang tid. Vi starta i går og er ikke ferdig enda. Men må bli ferdig med det meste da de små kommer hjem i morgen <3 Dette er noe vi egentlig gjør ganske ofte da jeg har et stort behov for ha orden i alt. Er utrolig slitsomt å ha det sånn, både for meg og de rundt. Men det jobbes med akkurat som alt annet. Heldigvis en tålmodig samboer som blir med meg på alt det her.

Og for og ikke snakke om ommøblering, da jeg ombestemmer meg støtt om hvordan jeg vil ha det her hjemme. Kan hende det er fordi jeg ikke trives her hjemme og ikke klarer og få det sånn som jeg vil.
-- Noen andre som har det sånn?

-- Hva er deres planer for i dag?

-- Noen kjøp dere har gjort, som dere digger?

6 Kommentarer

Victoria Larsen

25.03.2017 kl. 18:04
Jeg ønsker deg en fin lørdag :-)

Martemeomamma

25.03.2017 kl. 18:28
Victoria Larsen: Takk det samme :)

lisarorvik

25.03.2017 kl. 18:13
Så fint antrekk :)

Martemeomamma

25.03.2017 kl. 18:28
lisarorvik: hehe takk :) var ment som en spøk ;) men er ofte det jeg går, da jeg ikke orker og fikse meg alltid.

stavangerinmyheart

25.03.2017 kl. 18:46
Kjempeantrekk lignet litt på mitt helgeantrekk. Har ikke Kari Traa - men hm bukse da... hihi. Ønsker deg en flott lørdagskveld.

Martemeomamma

25.03.2017 kl. 19:34
stavangerinmyheart: Ja ikke sant ;) Her bytter jeg på joggebukse og pysjen i helgene :) Samme til deg :)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits