Martemeomamma |Jeg er et løvetannbarn!

Follow

Emmi ble en ny hund!

  • 08.04.2017 kl.11:02
 

I går var jeg jo på Svenkerud, hos hundefrisør med Emmi.
Tok med meg bestevenninna mi Kate på turen, så vi tok det som en liten jentetur vi:) Viktig og ha litt alenetid uten gubbene våres også <3 

Var veldig spent på hvordan Emmi skulle takle dette, da hun er litt nervøs av seg. Emmi har ikke hatt det så bra før hun kom til meg. Hun bærer ikke så masse preg av det nå, men i visse situasjoner bare. Dette var en situasjon som gjorde hun veldig usikker.
Det var en hund der når vi kom som bjeffet veldig. Hun som skulle klippe og ordne Emmi, taklet dette veldig bra så gikk bedre etterhvert.

Hun startet med og klippe vekk alle kantene på potene hennes, da Emmi hadde skjørtekanter der. Skal ikke bruke Emmi til utstilling så da trenger hun ikke de, da det er mer behagelig uten når det blir varmere i været nå.
Så begynte hun å gre Emmi, og det var så masse hår! Ble veldig overasket over det! Jeg grer jo Emmi til vanlig, men viste ikke at det var egne børster som tok vekk dødt hår. Så vet vertfall at jeg skal kjøpe en sånn børste nå. Hun brukte god tid på og gre Emmi, og håndterte henne bra. Datteren til hundefrisøren hjalp også til. De hadde hatt  5 hunder der før vi kom så de har nok og gjøre :) Veldig hyggelige folk og dyktige. Så var det klippingen da.
Hun brukte en slags tynnesaks, for at det skulle se naturlig ut. Etter hun hadde klipt en del, så badet hun Emmi før hun skulle klippe mer. Dette var for å kunne se bedre hva som gjensto av klipping.
Etter hun var badet, sto Emmi under en hårføner mens hun ble gredd mer.
Så var det siste stussen som gjensto.
Emmi ble så flott og så fin pels hun fikk! <3 En ny Emmi når vi var ferdig <3

Dere kan gå inn på siden til Svenkerud hundefrisør her

Legger ved bilder fra Emmi sin første tur hos hundefrisør! Fra start til slutt.


Her klipper hun håret på potene hennes.
 


Ble stor forskjell på potene hennes, fine Emmi.Her blir hun gredd, den børsten anbefaler jeg virkelig. Her er et eksempel på en sånn børste.Her er klippingen i gang, Emmi var jo så flink:)Bading på gang, den shampoen luktet så godt:)Føning og bli gredd da.Kjempe kul hårføner synes jeg da hehe:)Ble en del hår som dere ser ;)Stor forskjell på denne frøkna nå, jeg ble kjempe fornøyd :)Fine jenta mi <3

#hundefrisør #hund #grooming #mamma #foreldre #chihuhua #bestevenninne #jentetur #annonse

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits