Martemeomamma |Jeg er et løvetannbarn!

Follow

Restylane! Hvorfor så tabu?

  • 10.04.2017 kl.19:54


-- Ser vel ikke så unaturlig ut?
 

 

Ja, jeg har restylane og jeg elsker det! Jeg klarer ikke helt å forstå hvorfor det er så ille og ha restylane.
Jeg tok det av den grunnen at jeg ikke har hatt noe synlig overleppe nesten. For meg var det veldig viktig at det skulle se naturlig ut, og ikke for mye. Jeg ble anbefalt og ta det på Beths Medispa, og det angrer jeg ikke et sekund på. Hun som tok det på meg er kjempe dyktig, og det så kjempe naturlig og fint ut. Jeg var der første gangen 7 februar, og jeg gruet meg kjempe masse. Jeg har jo PTSD og blir fort trigga, og har en ekstrem intimsone.
Eirik var med meg på første timen, og jeg fikk masse bedøvelse. Han var en super støtte, og beroliget meg masse. Hun som tok restylane på meg kommenterte hvor god kjæreste jeg har, og det sier jo en del om hvor snill han var mot meg. Var en del panikk, men jeg kom meg igjennom det, og var super stolt etterpå. For en mestringsfølelse jeg hadde <3

 I dag var jeg tilbake på kontrolltime! Det hadde minsket litt, litt mer enn normalt, så hun ordnet det med en gang <3
Gikk mye bedre i dag, trengte ikke bedøvelse engang og mestret det greit! :)
Virkelig flott service synes jeg, og så godt jeg ble tatt i mot!
Var jeg og Victoria som tok turen i dag og hun satt og ventet, mens jeg var inne. Godt med en liten luftetur, bare oss jentene. Eirik hadde de små og hundene hjemme i leiligheten mens vi var der.
Flinke bonuspappaen <3

Jeg mener at alle gjør som de vil, og strengt tatt har vel ingen noen ting med det. Synes det er så mange stygge komentarer, og spesielt fra voksne folk som florerer på nettet.
Jeg har alltid vært av den oppfatningen at folk får ta meg for den jeg er, hvis ikke så får de la være. Jeg er en utrolig flott venn å ha, så lenge jeg blir behandlet med den respekten jeg gir andre! Men ikke fult så flott hvis jeg blir ført bak lyset! Da våkner nok tigeren i meg.

Alle må få like hver sine ting og ha den stilen de vil. Og ikke minst få se ut som de selv vil, uten og få dritt slengt etter seg. Vil noen operere seg, så ja la de få lov til det da. Man trenger ikke ytre sine meninger om alt andre gjør, selv om man ikke ville tatt det valget selv. Vi er trossalt voksne mennesker og burde respektere hverandre uansett valg vi måtte ta.

Er ikke lenge siden jeg leste om hvor tabu det var med restylane, og det er ikke første gangen jeg har lest det! Er ikke rart man får dårlig selvtillit, med tanke på all kritikk man skal tåle! Hva lærer vi barna våres med å oppføre oss sånn? At det er greit å mobbe?
Jeg passer på å si til mine barn at de ikke skal dømme andre. Alltid bli kjent med personen først, og ikke dømme etter hva man har hørt. Og huske på at alle er forskjellig, og man vet ikke grunnen til at de kanskje oppfører seg som de gjør.
Gi alle en sjanse <3

Jeg kommer hvertfall til å fortsette og være som jeg er, gjør du? <3


Og fra siden:) Jeg ble vertfall kjempe fornøyd:)

#restylane #selvtillit #selvbilde #selvfordømmelse #beths #mamma #foreldre #medispa #annonse
 

8 Kommentarer

Kristine

10.04.2017 kl. 20:22
Det så jo helt naturlig ut jo! Hadde aldri gjettet at de ikke var naturlige :O wow !

Martemeomamma

10.04.2017 kl. 20:24
Kristine: Ja synes jeg også:) Takk :)

10.04.2017 kl. 20:31
Var kjempefint😊Som jg skrev i sted, du er vakker❣💕

Martemeomamma

10.04.2017 kl. 20:32
Anonym: Tusen takk <3 Veldig koselig sagt :)

Malin

10.04.2017 kl. 21:40
På deg så det jo helt naturlig ut! Veldig fint! Jeg har selv vurdert å ta restylane. Men ikke mere en at det ser naturlig ut. Grunnen til at jeg ikke har gjort det er fordi jeg er redd det skal bli for mye og ikke se naturlig ut. Men når jeg så hvor fine leppene dine var så ble jeg veldig fristet jeg også :)

Og jeg er enig - folk må få gjøre som dem vil uten å bli dømt!

Martemeomamma

11.04.2017 kl. 07:14
Malin: Tusen takk:) Ja jeg er kjempe fornøyd, men de er utrolig flinke der jeg tar det:) Og hun er veldig opptatt av at det skal se pent og naturlig ut :)

Kate

10.04.2017 kl. 22:30
Husker jeg var litt skeptisk til dette,men det ble veldig fint da, og det ble det nå også 💄Beste min ❤️

Martemeomamma

11.04.2017 kl. 07:12
Kate: Takk beste <3

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits