Martemeomamma |Jeg er et løvetannbarn!

Follow

Jeg ble kjempe redd!

  • 12.04.2017 kl.14:10

Er ikke alltid like lett og være mamma til en ungdom. Det fikk jeg merke i går!
Vi mammaer har en ekstra sans når noe ikke stemmer, og den kom frem i går. Og nå er vi ikke på lille Nesbyen, men i store Oslo. Litt flere ting som kan skje her, enn der vi bor. Jeg er vant til og ha kontakt med alle foreldre og alltid vite hvor jentungen er. Så sånn sett er Nesbyen veldig trygt og godt.

Hun skulle sove hos en venninne her nedi i byen i går, men jeg merket at hun oppførte seg merkelig. Jeg ba henne om å ringe meg på facetime til slutt, da hun oppførte seg uvanlig. Hun er en utrolig fornuftig jente, og tar som regel riktig valg. I går fikk hun kjenne litt på presset som kan oppstå blant ungdommene. Nemlig det og være uredd! Hun var med noen ute og fartet ganske sent på kvelden, og det får hun ikke lov til.
Så hun prøvde og få meg til og tro hun var hjemme hos venninnen sin, noe hun ikke var. Mange kan tenke at det ikke er så farlig, siden hun ikke drakk eller ruset seg. Men for meg er det ille at hun flyr ute sent på kvelden, og i tillegg at jeg ikke visste hvor. Jeg er utrolig overbeskyttende, og det er så viktig for meg og vite hvor hun er. Hvis det skjer noe, så vet jeg hvor jeg må dra og er forbredt på det.
Hun ble til slutt veldig nervøs og brøyt sammen, da hun var nesten strømtom også. Heldigvis for Victoria så var det en kompis av henne som forklarte hvordan hun skulle komme seg hjem hit. Så Eirik gikk i møte da hun ikke hadde strøm på tlf heller! Så batteritom og livredd på vei hjem fikk hun virkelig en lærepenge. Oslo er ikke bare kult på kvelden, det kan være ganske skummelt også!

Jeg valgte å ikke bli sint og kjefte når hun kom hjem, men heller rose hun for at hun tok riktig valg.
Hun forstå at dette ikke var greit, og det helt på egenhånd. Man lærer av og feile tenker jeg, og hun gjorde nok det.
Håper jeg som mamma vertfall:)
Men og sitte og være så redd for barnet sitt, og bare håpe hun dukker opp på den trikken, var ikke noe godt i mammahjertet mitt. Jeg elsker barna mine over alt, og gjør alt for at de skal være trygge. Men jeg må jo også la de gå litt ut av den trygghetssirkelen og komme tilbake, men det er ikke alltid lett.
Jeg er uansett veldig glad for at jeg har en så fornuftig 15 åring i hus, det kunne vært så mye verre og det vet jeg av egen erfaring!
Når de kom inn her kl 24:00 i går kjente jeg at mammahjertet roet seg ned igjen <3Meg og min nydelige datter <3 Beklager dårlig bilde, ble tatt med mobilen.

 

#mamma #datter #familie #foreldre #kjærlighet #mammahjertet #ungdom

 

2 Kommentarer

Kristine

12.04.2017 kl. 22:18
Jeg forsto aldr hvorfor mamma ble så "sint" da jeg ikke tok tlf på kvelden... helt til jeg fikk barn selv. O:)

Martemeomamma

12.04.2017 kl. 22:25
Kristine: Ja man skjønner det da <3

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits