hits

Martemeomamma |Jeg er et løvetannbarn!

Follow

Jeg var 9 år da broren min døde brått!

  • 13.04.2017 kl.16:06

Jeg var ute og leika med Tom Andre mener jeg å huske, da mamma ba oss komme inn for hun måtte prate med oss.
Marius har hatt en ulykke og det gikk ikke så bra og jeg knakk helt sammen! Dette var helt jævlig , jeg hadde mistet storebroren min. Mamma sa til oss at han hadde kjørt ut på moped, og dette var beskjeden vi fikk. Jeg var bare 9 år!
jeg klarte ikke helt og forstå at jeg aldri kom til og se han igjen. Dette var Palmesøndag, så derfor er påsken et helvette for meg!

Marius var god som gull og ikke noe vondt i han. Han var omsorgsfull og tenkte alltid på andre før seg selv. Vi fant ofte på faenskap!
Hehe, en gang fikk vi tent på utedoen ved jernbanen. Men det gikk heldigvis bra, og vi hadde et hus borti veien vi pleide og være. Der hoppet vi alltid på madrassene som lå på gulvet, og lekte mørke blindebukk. Var en kiosk i nærheten som vi kjøpte sure padder. Marius skulle alltid ha det i bytte for å kile meg på ryggen. Jeg har mange gode minner heldigvis, og de har jeg alltid med meg <3 Barna mine får aldri møtt onkelen sin, og det er så jævlig vondt. Trym Marius er jo oppkalt etter broren min <3 Og jeg ser faktisk likhetstrekk mellom de, flotte begge to. Livet er så sinnsykt urettferdig. De gode går først. Er så mye jeg ville ha sagt og vist han, men kan jo hende han følger med på oss. Savner han så utrolig masse, og det gjør like vondt fortsatt!

Sannheten var noe helt annet jeg fikk beskjed om, og det var da det gikk ille med meg.

Knut Olav og jeg var veldig ofte sammen, så bare noen dager etter jeg fikk vite om Marius, møtte jeg han. Knut Olav begynte å prate om dette med en gang, og hvor forferdelig det var.
For dere som ikke leser bloggen min fast, så er Knut Olav søskenbarnet mitt (men som en bror).  Han er også desverre borte.. Har innlegg om det som skjedde med han, det kan leses her. Så bryter det ut: -- Kan ikke skjønne hvordan dette hadde skjedd. Hvordan han hadde klart å henge seg i belter!?
Jeg forsto ikke en dritt der jeg sto! -- Hadde ikke han hatt en moped ulykke? Hvorfor hadde mamma sagt det til meg da?
Tankene mine fløyt rundt og de samlet seg ikke på noe måte. Jeg var jo som sagt bare 9 år. Marius var jo bare 15 år, han var jo et barn han også. Dette skulle ikke skje, og jeg klarte ikke og forstå hvorfor det skjedde heller.
Verden min raknet, alt var bare et stort kaos.

Jeg hadde sett brødrene løvehjertet en god stund før dette skjedde, og det skulle vise seg at ikke var så lurt.
Vi fikk jo heller ikke komme i begravelsen til min egen bror. Jeg klarte heller ikke forstå hvorfor vi ikke fikk komme. Men barnevernet kjørte oss på grava til Marius etter begravelsen var over. Det var da jeg klarte å forstå at han faktisk var død, han kom aldri tilbake!
Jeg var på skolen igjen etter dette skjedde, og jeg var like ødelagt, hvis ikke mer! Jeg tenkte at hvis jeg døde også, så fikk jeg se Marius igjen!
Det var jo sånn på brødrene løvehjerte. Jeg gikk og tenkte på det en liten stund, men kom frem til at det sikkert var sånn.
Det endte med at jeg prøvde å henge meg på skolen, heldigvis så ble jeg funnet før det gikk for galt. Ganske skummelt hvordan tankegang man kan ha etter noe sånt skjer, og hvor påvirket man blir av en film når man er et barn.

Jeg har mistet så utrolig mange i mitt liv, så ikke så rart jeg er så ødelagt som jeg er.
Bare 1 år etter dette skjedde så døde søsteren min, og hun var bare 17 år. Jeg har mistet mange nære, og det har gjort så jeg sliter med og slippe folk innpå meg. Blir vel sånn når man er vant til at de blir borte, og sånn burde det ikke være!
Sett pris på de dere har i livet, og vis det. Man vet aldri hvor lenge man har de, det har jeg virkelig lært på den harde måten.

  

4 Kommentarer

Bente

13.04.2017 kl. 20:56
Du har en utrolig sterk historie, du virker sterk, og husk: det er i motbakke det går oppover :)

Martemeomamma

13.04.2017 kl. 21:11
Bente: Takk <3

Eilen

13.04.2017 kl. 22:12
💙💙💙

Martemeomamma

13.04.2017 kl. 22:34
Eilen: ??

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no