hits

Martemeomamma |Jeg er et løvetannbarn!

Follow

Kanskje jeg skal begynne å blogge?

  • 15.04.2017 kl.20:00

-- Kanskje jeg skal begynne å blogge? Var ordene som falt ut munnen til Marita, natt til 20. febuar.

Dagen etter lå første innlegget hennes ute på det store internett!
Hun fortalte meg at hun hadde prøvd å blogge bittelitt før i tiden, men det varte bare i 14 dager, toppen. Var ikke noe som vedvarte da verken tiden eller motivasjonen strakk til. Jeg tenkte at jeg får hjelpe hun og pushe hun den lille ekstra mila for å fortsette. Nå har hun så langt holdt på i 2 mnd. Og det krever jo sitt å poste 2, kanskje 3 innlegg daglig. Som også skal gi mening.

Hun vil opp og frem med innleggene hun skriver, og det krever en viss innsats. Mye skrivetid, masse tilrettelegging og noen ganger så vet man ikke hva man skal skrive om i det hele tatt. Hun legger vekt på tabu belagte temaer som psykisk helse, rusomsorgen og personlige ting. Jeg tenkte at det blir mange vanskelig innlegg og formulerer, for å få dem bra. Men hun får det til, og når ut til folket. Hun vil bli hørt. Fra alle hold. Fra en jente som har opplevd så mye, sett så mye, og aldri snakket noe om det til noen.

Jeg ser det gir hun så utrolig mye å skrive og få ut ting. Ting hun skriver om, som eksempel Knut Olav, Alex og Marius. PTSD og pårørende til en rusmisbruker.. Hun trenger å få ting skrivd ned. Og hvorfor ikke da skrive det rett ut, som det er? Skrive om litt tabubelagt ting skader vel ingen? Det hjelper vel bare folk mer opp og frem, tenker jeg.  Jeg spør hun ofte om hun er sikker på at det og det innlegget vil hun ha ut. Og ja, det vil hun.

Så klart det er jo retningslinjer og følge i bloggverden også. Nevner man navn i blogginnleggene sine, må man for all del huske å spørre om tillatelse.
Og hun gjør det, uansett hvem. Hun venter på tillatelse av den eller de personen som omtales i innlegget. DET står det respekt av! At hun tar bloggen sin så utrolig seriøst. Tingene hun skriver om skal gripe leserne, og nå ut. Hun kommenterer rundt på mange blogger, svarer sine lesere så fort det lar seg gjøre. Viser at hun setter pris på sine lesere. -- Det er jo en viktig når man vil bygge opp tillit blant sine faste lesere, er det ikke?

Hun legger sjelen sin i bloggen og det står det respekt av. Stolt av henne, og alt bloggverden har gitt hun så langt. Og at jeg får gjeste bloggen her i ny og ne setter jeg også veldig pris på. Da jeg får skrivd noen av mine tanker og følelserer rundt rusfrihet, traumer og skyggesiden av samfunnet.

Tusen takk!
Ha en fin kveld videre!
-Eirik


 

#blogger #stolt #kjærlighet #tabu #psykiskhelse #rus #rusomsorgen #ptsd

 

 

6 Kommentarer

Nora Piscopo

15.04.2017 kl. 20:15
Så herlig innlegg <3

Martemeomamma

15.04.2017 kl. 20:23
Nora Piscopo: Ja helt enig <3 Var kjempe koselig skrevet av han:) satt så stor pris på det <3

Per Harald Gravdal

15.04.2017 kl. 20:25
Må jo bare skryte masse av jobben Marita gjør med denne bloggen.

Det er sterk lesing og vi som følger har blitt mye bedre kjent med ho.

Så utrolig bra at du hjelper og støtter ho igjennom livet.

Fortsett med den gode jobben dere gjør for hverandre.

Martemeomamma

15.04.2017 kl. 21:08
Per Harald Gravdal: Man tar av seg hatten for Marita! Hun vil det hun driver med.. og det vises og det respekteres! Utrolig viktig med støtte i en sånn type blogg! Tusen takk Per Harald! Koselig sagt! :) Setter jeg pris på :D

Bente

15.04.2017 kl. 22:31
Jeg ser frem til å lese blogge hver dag fremover også :-)

Martemeomamma

16.04.2017 kl. 10:39
Bente: Tusen takk så hyggelig <3

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no