Martemeomamma |Jeg er et løvetannbarn!

Follow

Elsker pakker i posten!

  • 16.04.2017 kl.15:53

Annonse


Søndager er for de fleste en dag de slapper av, og jeg kan godt forstå det. Det er det ikke for meg, jeg bruker denne dagen på og rydde og vaske. Rett og slett gjøre det klart for en ny uke, da våres hverdag er ganske fullstappet. Jeg har alltid brukt søndager til dette og vet mange synes det er veldig rart. Noe av det beste jeg vet er at huset er ryddig og vasket, sånn er det vel og ha støv på hjernen! ;)

Det er derfor jeg ikke har hatt noe innlegg enda i dag, har drevet på noen timer. Fått ryddet i alle klærne mine, godt og få orden tenker jeg. Familien her er ikke like glad i disse vaske søndagene mine, men vet de setter pris på det når uka kommer. Når vi har så masse og gjøre i ukene er det bedre og prioritere barna isteden for å vaske. Er ikke mange timene man har med de før det er kvelden da de er på skole og barnehage. Og etter de har lagt seg er jeg som regel utslitt selv! Så da er det greit å ha vaska hele huset på søndagene.:) Da er det liksom bare det vanlige rotet etter barn og middag som må tas når de er i seng.
-- Når har dere den store vaske dagen i uka?

Vi kom jo hjem fra Oslo i går, og da ventet det pakker på meg her hjemme. Jeg bare elsker å få pakker i posten, men hvem gjør vel ikke det?:)
Jeg kjøper  en del sminke fra MAKEUPMEKKA, så ene pakken var derfra. Liker mesteparten av sminken de har der, men er jo som alt annet, noe liker man bedre. Kostene derfra er jeg veldig glad i, så bestilte meg 10 nye koster derfra, men de har ikke kommet enda.
Jeg har blitt helt hekta på sminke, så øver og øver meg på å få til sminken bra. Men er jo et hav av muligheter på hvordan man kan sminke seg, så tar litt tid! Hehe.

Favorittsminken min er fra Smashbox og Anastasia, det handlet jeg på Kicks i Oslo. Sminke er generelt dyrt har jeg funnet ut, men man må jo ha det likevel. Men derfor passer jeg på å handle en del på salg, og dette gjelder alt jeg kjøper egentlig. Jeg bare elsker salg, da man kan spare så utrolig masse! Legger selvfølgelig med bilde av det jeg fikk fra MAKEUPMEKKA i posten nå.Så fornøyd, gleder meg til og teste dette! :) De har jo masse salg nå, så lurt å sjekke ut:)

 

Den andre pakka jeg fikk var fra Rapunzel!
Jeg har handlet masse derfra opp gjennom årene. Alltid vært superfornøyd med alt jeg har bestilt derfra. God kundeservice er det også der.
Jeg har brukt extensions av og på i mange år, både nail hair & clips hair. Jeg har også brukt stylingredskapen og hårproduktene dems.

Denne gangen bestilte jeg meg nytt klips hår og rettetang! Fikk også med noen supre strikker på kjøpet!
Jeg har gått inn på et samarbeid med Rapunzel da jeg alltid har vært fornøyd med de, og produktene de har. '

Anbefaler virkelig og ta en titt på siden deres! Vil du ha lenger eller litt fyldigere hår, så test ut klipshåret de har på nettsiden dems.
Jeg kommer til og legge ut bilde av meg selv før og med klips håret, på Instagrammen min i dag eller i morgen.
Jeg er også så heldig at jeg får gitt dere 10% på det dere handler hos Rapunzel of Sweden med og bruke koden MARTEMEOMAMMA.
Legger ved bilde av håret og rettetangen jeg fikk i posten <3


Rettetangen her , clips håret her
 

Ha en flott dag videre <3

#annonse #søndag #hår #sminke #skjønnhet #mamma #foreldre #vaskedag #påske

10 Kommentarer

Pernille

16.04.2017 kl. 16:09
Så mye fint :) Selv elsker jeg å få pakker i posten.

Martemeomamma

16.04.2017 kl. 16:12
Pernille: Takk <3 Ja tror de fleste gjør det :) Ha en flott dag videre <3

Nora Piscopo

16.04.2017 kl. 16:14
Så kjekt med nye ting! Håper du får en fin søndag :)

Martemeomamma

16.04.2017 kl. 16:39
Nora Piscopo: Ja er det:) Samme til deg <3

Marie Gjernes

16.04.2017 kl. 18:08
åå, så masse fint! :)

Martemeomamma

16.04.2017 kl. 20:29
Marie Gjernes: Tusen takk:)

Kristine

16.04.2017 kl. 20:36
Såå deilig med en ordentlig opprydning og gjennomvask O:) Og såå mye kjekt å posten da! Elsker å få pakke i posten O:)

Martemeomamma

16.04.2017 kl. 20:46
Kristine: Ja elsker det når det er rent og ryddig hjemme <3 Takk:) Ja skjønner jeg godt, da er vi flere :)

Lilli

16.04.2017 kl. 22:14
Så herlig :)

Martemeomamma

17.04.2017 kl. 10:33
Lilli: Takk:)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits