Martemeomamma |Jeg er et løvetannbarn!

Follow

Blir så rørt og overveldet!

  • 19.04.2017 kl.07:16

Responsen på innlegget mitt i går tok helt av!
Setter så utrolig pris på alle de fine tilbakemeldingene.
Det er så mange flotte mennesker der ute, og jeg setter pris på hver og enkelt av dere <3

Dere kan lese innlegget her.
 

Er så glad for alle leserene mine, er dere som får meg til å skrive og dele det jeg gjør. Når jeg startet og blogge så var det en ting jeg visste, og det var at jeg måtte smøre meg med tålmodighet.
Det tar lang tid og bygge opp en blogg, og det var ikke sikkert jeg klarte og nå ut  til de jeg ønsket. Men dette har jeg klart, og det har gått bedre enn jeg forventet. Hadde aldri trodd jeg skulle gå over 200 lesere når jeg startet, og at det kom til og ta tid før jeg nådde det. Men der tok jeg visst feil, og det er på grunn av alle dere at jeg har ligget på topplisten jevnlig fra jeg startet og blogge.
Så tusen takk alle fine leserene mine <3 Det var dette jeg ønsket hele tiden, nå ut til dere med mine tabubelagte temaer.

I går ble jeg kontaktet av en avis til, og det er så utrolig spennende:) Kjente det kriblet i magen, og jeg ble rørt <3 Klarer liksom ikke helt og forstå at noen vil bruke det jeg skriver. Så gleder meg til å svare på det interjuvet etterpå <3

Vi fikk en del hendvendelser på boliger i går, så krysser fingrene for at det ordner seg snart!

Har jo hatt Runa hjemme i natt og det er så koselig, savner de sånn når de er hos pappaen sin. Vi har kost  oss masse og nyter morgenen, før hun skal i barnehagen. Vi skal også opp og se på lokalet til Victoria sin konfirmasjon i dag, det går jo så fort til den nå.

Ha en flott dag alle sammen <3

 

-- Hva skal dere i dag?:) 

#mamma #foreldre #familie

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits