Martemeomamma |Jeg er et løvetannbarn!

Follow

Les dette, her kan du gjøre en forskjell for de på gata! Viktig og dette haster!

  • 20.04.2017 kl.19:58

Dette er en felles melding til alle fra Siw Gateteam, Gateteam Oslo.
Dere kan være med og avgjøre om de får 100.000kr til å bruke på de med adresse, Oslo's gater!
Denne dama gjør alt og da mener jeg ALT for de som lever på gata i Oslo. Vær den som bryr seg du også, det er snakk om et tastetrykk for og gi din stemme! Det koster ikke noe utenom 1 minutt av din tid.
Les denne meldingen jeg legger under her nå, håper du vil gi din stemme du også <3
Del gjerne dette innlegget videre for og nå ut til så mange så mulig! Eller gå inn på facebooksiden dems, å del der i fra!

 

 

Kjære xxx
Jeg sender denne mld med en iherdig bønn til deg🙏🏻 Gateteamet mitt https://m.facebook.com/gateteamOslo/?locale2=nb_NO , er med i en landsdekkende konkurranse hos Jobzone, der vi kan vinne 100.000 kr til vårt veldedige arbeid. Vi har vært ute i gatene i Oslo hver eneste onsdag i 6 år og delt ut livsnødvendigheter som mat, drikke, klær, hygiene, soveposer etc og en hel MASSE MASSE kjærlighet, til byens rusavhengige Vi ble nylig en egen registrert organisasjon, med eget organisasjons nr og vi er registrert i frivillighetsregisteret. Vi er NON profitt, og får ingen statlig eller kommunal støtte. Alt vi skaffer, ordner vi igjennom tigging i butikker, hos alle mulige leverandører, private givere gjennom Facebook etc. Vi hjelper kun de rusavhengige og de som jobber for =Oslo. Vi er en helt nøytral organisasjon.

Denne konkurransen som vi er med i, der kan man kun stemme én eneste gang i løpet av hele konkurransen, og det hele skal avgjøres på søndag kl 00.00. Derfor er det viktig for oss å få alle de stemmene vi kan, og få all den hjelpen vi kan få. Så jeg ber på mine knær: Vil du være så snill å dele denne linken hos deg, oppfordre til å stemme på Gateteam Oslo/ Siw Indsetviken og hjelpe meg å spre den? https://jobzone.no/avstemning-2017/

Setter umåtelig stor pris på all hjelp.🙏🏻
Og uansett utfall, tusen takk for at du tok deg tid til å lese denne mld.

Siw Indsetviken,
leder av Gateteam Oslo.
Tlf 98137972
Email: Siw.viken@gmail.com
Facebook: Siw Gateteam

Org. Nr: 918 702 199

Håper på positiv tilbake melding 😊
Ha en fin dag!

 

Dere kan gi deres stemme her til Gateteam Oslo! 

 

#rus #oslo #gata #foreldre #mamma #helse #frivillig

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits