Martemeomamma |Jeg er et løvetannbarn!

Follow

Nå er jeg utslitt!

  • 21.04.2017 kl.13:11

Merker på hele meg at kroppen sier stopp snart. Jeg er utslitt!


Det er så masse som skal ordnes hele tiden, og det stopper aldri opp, føler jeg. Nå hadde jeg et håp om at ting skulle gå i orden, men nå er ingenting sikkert igjen. Det snur bare på sekundet, men selvfølgelig det kan gå rette veien. Og jeg prøver virkelig hardt og tenke positivt opp i alt, men den PTSD min blir veldig fremtredende når ting ikke er i orden. Nå hadde vi endelig fått leilighet, da det var en utrolig snill dame som hjalp oss med og få tak i den. Og huseieren der godtok faktisk NAV garanti, men da står det jo på nav her, om vi får den garantien. Og dette er en leilighet som passer oss perfekt, den har tre soverom og kjempe fin. Den ligger også i nærheten av der pappaen til de små skal jobbe, så det blir enkelt med levering med tanke på 50% ordningen vi har med barna.

Jeg har også pratet med skolen dit vi skal flytte, da alt begynner og haste med tanke på barna. Når man har barn med spesielle behov så er det masse som må ordnes, og spesielt hvis man skal flytte. PPT må ordne med masse papirer, så barna får det de har rett på, på den nye skolen. Dette må startes på nå, hvis ikke blir det ikke klart til skolestart.
Vi er avhengig av hjelp til flytting, da dette er noe vi heller ikke klarer selv. Føler meg så jævlig hjelpesløs til tider med denne forbanna sykdommen og ryggen. Jeg vil være den mammaen som klarer å fikse alt for at barna mine skal ha det bra. Sånn er det desverre ikke nå, dette har ikke jeg noe kontroll over om går i orden. Jeg har virkelig gjort alt i min makt for og få dette til, så krysser alt jeg har for at det går i orden nå! Jeg er vertfall mammaen som prøver så godt hun kan for å klare og få alt i orden! Jeg er den som har all kjærlighet og gi. Bare stoppet litt på den energifronten, da jeg ikke skjønner hvor jeg skal ta den fra nå. Jeg vet det er mange av dere der ute som har mye verre ting og slite med nå, så beklager men måtte bare få ut denne frustrasjonen min!

Dagen i dag har gått med til og sitte i telefoner og prøve og ordne alt! Jeg har hvertfall prøvd. Sendt mange mail og trykket på de knappene jeg kan.
Så nå gjenstår det bare å vente til tirsdag, krysse alt man kan krysse, og håpe på det beste <3 Hadde virkelig ikke trodd at vi skulle slite så masse for å få oss en plass og bo! Virkelig! Det for å få bedre behandling og fremtidsutsikter for oss og barna. Men dette kan jo gå bra, så må bare prøve og klare og tenke litt positivt.

Ha en flott dag alle fine folk <3

8 Kommentarer

Eilen

21.04.2017 kl. 13:27
Herlighet! Dette må jo ordne seg🌞🌞

Ingen som kan hjelpe dere med depositum? Bankgaranti?

Martemeomamma

21.04.2017 kl. 18:08
Eilen: Ja håper det <3 Nei har ingen som kan hjelpe oss. Er jo 14900kr ganger 3.

Eilen

21.04.2017 kl. 13:29
Sender positive vibber, klart dette ordner seg 🌞🌞🌞

Martemeomamma

21.04.2017 kl. 18:08
Eilen: Tusen takk flotte deg <3

Victoria Larsen

21.04.2017 kl. 14:43
Jeg håper alt går i orden for deg! Husk å lytte til kroppen <3 Jeg ønsker deg en fin fredag :-)

Martemeomamma

21.04.2017 kl. 18:09
Victoria Larsen: ja håper vi også nå <3 ja prøver så godt jeg kan:) Takk det samme :)

Silje

21.04.2017 kl. 19:51
Håper virkelig det ordner seg. Hadde selv lyst til å flytte til Oslo en periode, men vannvittige priser der. Lykke til med konfirmasjon og flytting 😊Spennende tider.

Martemeomamma

21.04.2017 kl. 20:54
Silje: Ja håper vi også <3 Ja er det, så ikke så lett:( Tusen takk for det <3Ja er det:)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits