Martemeomamma |Jeg er et løvetannbarn!

Follow

Jeg trodde Emmi kom til å dø i går!

  • 27.04.2017 kl.07:32

Jeg skulle bare hente noe, og plutselig hørte jeg Emmi ulet så fælt..Trym Marius hadde mistet hun ned fra andre etasje, og rett ned i trappen!

Dette er en chihuahua på 2 kg, og det er 2 meter ned. Jeg løp ned og fikk hentet Emmi, og forsto fort at noe var galt. Kjente angsten og tårene kom snikende, jeg klarte ikke roe meg. Jeg gråt og skalv, og fikk nesten ikke puste, dette var noe av det jævligste jeg har opplevd på lang tid.
Eneste som surret oppe i hodet mitt var, nå dør Emmi fra meg!
Hundene for meg er like så viktig som resten av familien, bare tanken på å miste noen av de er så utrolig vond. Jeg prøvde å sette hun ned på gulvet, men hun bare datt ned på ryggen, akkurat som hun fikk et slags anfall. Når jeg da løftet hun opp igjen og hadde gått bare to steg, så fosset det plutselig ut blod og væske. Jeg fikk ikke puste og kjente at panikanfallet bare vokste, og der sto jeg med Emmi på armen og var våt av blod. Og i tillegg var alle barna her og dette var vondt for oss alle. Jeg fikk ringt dyrlegen, og han var heldigvis rett borti her, da det er lamming nå. Han sto på døra 5 minutter etterpå! Det var så vidt jeg klarte å få stotret frem det som hadde skjedd. Han sjekket henne og klarte ikke helt å forstå hvorfor hun hadde blødd. Det han var redd for var at kanskje blæren hennes hadde sprekt, og det hadde betydd operasjon.



 

Vi måtte komme til kontoret på Gol, da han måtte ta røngten. Jeg og Victoria tok med oss Emmi og dro til Gol, og Eirik hadde barna hjemme. Det var en kjøretur med tankekaos fra helvette! Jeg var livredd for å miste min bestevenn! :(
Emmi var jo selvfølgelig eksemplarisk når vi var der, hun er jo enig i alt og gjør ikke noe ut av seg. Dyrlegen sa også at hun var kjempe flink, og at det var ikke vanskelig å se at hun hadde fått være hund. Jeg sa at Emmi har fire bein å gå på og kan fint være med på like masse som en stor hund.
Man går ikke og bærer bare fordi hun veier bare 2 kg <3
Fikk tatt et par røngten bilder, og det han fant var et lite ribbeinsbrudd. Han fant ikke blæren hennes og det kan være fordi den er helt tom, eller fordi den er skadet. Men det vet vi ikke, så må bare følge med på hun og håpe det beste.
Han hadde fortsatt ikke noe svar på hvorfor det fosset ut så masse blod, kjenner det bekymrer meg. Emmi er en tøff chihuahua heldigvis, men vondt var det nok selv om hun ikke viste det så godt.


 

Eirik fikk hvertfall bekreftet hvor mye hundene faktisk betyr for meg og de betyr ekstremt mye!
Vet ikke hva jeg hadde gjort hvis Emmi hadde dødd nå, bare tanken får meg til å gråte.
Når man har så masse panikkanfall og angst, da blir man helt utslitt. Blir helt tappa for energi, akkurat som om man har trent i flere timer.
Jeg krysser alt jeg har for at det går bra med Emmi, og at det ikke dukker opp noe mer nå. Men det kom fortsatt blod når hun tisset i går kveld..





Min kjære lille tapre chihuahua Emmi <3
Holder dere selvfølgelig oppdatert med hva som skjer med Emmi <3

13 Kommentarer

karianne

27.04.2017 kl. 09:46
Så fryktelig trist med din hund martemeo.kanskje den har indre skader siden den blør.din hund er så nydelig.rart at den falt ut fra vinduet da må jo sønnen din ha holdt den langt ut på en måte?hvordan reagerte din sønn da dette hendte?håper det går bra med hunden.håper at alt går bra.

Martemeomamma

27.04.2017 kl. 09:49
karianne: Ja veldig trist:( Det var ned trappen inne, ikke vinduet..Han ble veldig lei seg etterpå når han skjønte hvor alvorlig det var :( Ja håper dette går bra jeg også <3

dreamofstyle

27.04.2017 kl. 11:48
Ååå, Stakkar! <3 Jeg aner virkelig ikke hva jeg skulle gjort om hunden min hadde dødd, betyr så utrolig mye for meg! Håper virkelig det går bra med Emmi! <3

Martemeomamma

27.04.2017 kl. 12:01
dreamofstyle: Nei man føler seg helt hjelpesløs og jævlig:( Går bedre, men er litt usikkert enda..Krysser fingrene <3

karianne

27.04.2017 kl. 16:32
hei.du som får så masse hjelp fra nav fra den komunen du bor i,så blir det nok ikke like lett å få hjelp fra nav i den bydelen du skal flytte til.jeg tror nok du må være forsiktig å skrive at du er samboer -visst du ikke har meldt fra om det,det kan kostet deg dyrt.Vet om noen som har fått en ubehagelig "smell"fra nav.har tenkt masse på hunden din,hvordan går det med han?og med deg,du er jo så glad i den.den er nydelig.

Martemeomamma

27.04.2017 kl. 17:22
karianne: Det er nå vi trengte hjelp fra nav, vi har jo inntekt selv:) Har opplyst at jeg har samboer jeg, så skjønner ikke helt hvor du har det ifra? Vært samboere i over 8 måneder vi <3 Det går bedre med henne, men ikke helt i farta enda. Ja er veldig glad i hun <3

Anita

27.04.2017 kl. 22:59
Kanskje dere burde tatt hunden deres til dyrehospital på Hønefoss?! Der har de alt utstyr i tilfelle det er skjedd noe med indre organ?! Om den tisser blod så burde dere kanskje reagere?? Herlighet!! Stakkars dyr!

Martemeomamma

28.04.2017 kl. 06:24
Anita: Jeg godkjente ikke den ene kommentaren din, dette var et uhell og jeg har en gutt som er veldig lei seg her.Emmi har blitt sjekket veldig godt og det er tatt menge bilder av hun. grunnen til at hun tisser blod er pga av et blodkar. Emmi spiser,drikker og logrer med halen og koser oss <3 Så går mye bedre med hun nå!

Anita

28.04.2017 kl. 07:36
Spiller ingen rolle om du godkjente kommentar eller ikke!! Tror ikke du skjønte poenget? Det er da hverken hund eller barnet sin skyld?! Men de VOKSNE!! Det er de voksne som har ansvaret!

Martemeomamma

28.04.2017 kl. 07:58
Anita: grunnen til at jeg ikke godkjente den, var for at det virka som du mente det var han sin skyld! Jeg snudde meg vekk i noen sekunder bare, uhell kan skje. Og hele familien her elsker Emmi, hundene har det bra her <3 Så nei hundene blir ikke brukt som noe leketøy her, de er hunder med 4 bein som er med på det som skjer:) Ja helt enig de voksne har ansvaret og det tar vi også, men som sagt uhell kan skje, og dette var en vond opplevelse for oss alle.Men du skal selvfølgelig få ha din mening:) Ha en flott dag videre <3

karianne

28.04.2017 kl. 10:04
martemeo. jeg er så enig med hun Anita,du bør få undersøk hunden din på hospitalet.indre blødninger er skummelt.Så lurer jeg på ,du skriver.at du snudde deg i noen sekunder,så skjedde ulykken.rart at hunden ble så skadet,er du sikker på at sønnen din ikke kastet hunden din ned?du har jo skrevet før her på bloggen din,at når han blir sint-kaster han ting og tang rundt seg.Visst hunden din fikk så store skader av et naturlig fall hadde den ikke fått så store skader skjønner du.Nei,de voksne må passe på mye bedre.

Martemeomamma

28.04.2017 kl. 11:54
karianne: Jeg kan si det igjen, emmi har blitt undersøkt grundig, og hun er i fin form nå.Grunnen til blødningen er et sprekt blodkar. Hun spiser, drikker logrer med halen og løper rundt. Så alt har gått bra, og som jeg skriver uhell kan skje. Hun falt to meter ned fra andre etasje og landet i trappa så jo hu kan få skader av det! Håper du får en fin dag videre <3 Og veldig koselig at dere tenker på emmi <3

karianne

28.04.2017 kl. 16:34
JEG SYNTES DET ER så ille at du "utleverer"sønnen din på bloggen din.Det kan få konsekvenser for han senere .Han kan bli mobbet .han har jo ikke noe personvern,bare en mor som "rakker ned"på gutten sin om alt det gale han gjør.Det skulle vert forbudt.

Martemeomamma

28.04.2017 kl. 17:01
karianne: Hvis du hadde lest innleggende mine godt så hadde du sett at jeg ikke utleverer han på noe måte! De innleggene jeg har ang min sønn er for og hjelpe andre i samme situasjon, da jeg skulle ønske jeg hadde fått mer info selv. Og det er fordi jeg har lært masse av og være mammaen hans, så da kan jeg dele kunnskapen min med andre som er i samme situasjon. Trym Marius er en flott og nydelig gutt og jeg ville aldri hengt han ut! Trym Marius er klar over at jeg skriver om han på bloggen og han er med og bestemmer bilder også. Det som skulle vært forbudt er voksne mennesker som ikke har annet og gjøre en og rakke ned på andre! Du sitter og legger igjen masse kommentarer som ikke er spesielt hyggelig, på et innlegg jeg har om at jeg holdt på og miste min beste venn..Men jeg hever meg over det atter en gang og ønsker deg en god dag videre <3 Jeg tvinger ingen til og lese bloggen min, men setter pris på alle som gjør det <3

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits