Martemeomamma |Jeg er et løvetannbarn!

Follow

Gleder oss til bylivet!

  • 29.04.2017 kl.17:44

Gjesteinnlegg.

Nå flytter vi snart til Oslo! Å jeg er så spent, så utrolig spent på hvordan alt kommer til å gå.
Så klart har vi planer for barna og oss selv, og det tenker jeg er viktig. Vi prøvde en by-uke med barna i påsken faktisk! Det gikk over alle forventninger, tross av mye folk og utfordringer. Jeg tenkte først; skal vi slippe to barn fra bittelille trygge hallingdal løs i Frognerborgen, mens vi bare står her?! Midt i påsken? Hva om den ene blir kidnappet og den andre får anfall av folkemengden.
Men nei, det gikk over alle forventninger det også! Ingen problem å slippe dem løs der i et par timer! Verre med oss voksne opp i alt dette tror jeg!
Innøve rød mann regel i kryss, slapp aldri barna løpende mer enn 5 meter unna. Litt konstraster fra her hjemme, hvor det ikke fins røde menn, bare slitne overgangsfelt som mange har glemt at finnes. Haha, nok morsomheter!
For min del blir det både spennende og skremmende. Har gått i Oslo's gater i min tid jeg også, men bare i feil gater.. Uten barn. Så å gå i riktige gater MED barn blir spennende. Blir så gøy å se dem vokse opp i Oslo og bli ordentlig by-barn! Trygge, snille og gode by-barn med gode verdier.

Vi flytter nå allerede 1. Juni og får heldigvis hele sommeren på å bli kjent i området og det kollektive til og fra barnehage og skole. Sant skal sies, at barn er mer tilpassningsdyktig enn oss voksne. Vi får også en helt super fin leilighet, tre soverom, nytt hvitt kjøkken og flislagt bad og STOR balkong! gud så godt det blir. Komme seg vekk fra alt vondt her i hallingdal og fokusere på fremtiden uten å se seg over ryggen rundt neste sving.

Var på en kjempe koselig gåtur med Runa og Emmi idag! Vi gikk opp til museet her på Nesbyen for å se på fossane. Jeg er utrolig glad i det området der oppe og ville vise Runa det. Der var det faktisk litt snø igjen i bresprekken og under trappene på vei opp dit og det var stor stas for Runa å se snø igjen i så varmt vær! Godt å skape noen få siste gode minner med barna her oppe før vi flytter til byen, og Nesbyen plutselig blir en plass vi reiser til i ferier! :)

Legger ved noen bilder fra turen vår idag!Runa endelig på toppen! Godt!Se på den utsikten da! Snart 4 år og gått så lang tur :)
 

Takk for meg!
- Eirik

#bonuspappa #familie #foreldre #tur

6 Kommentarer

Kate

29.04.2017 kl. 17:58
Nydelige Runa ❤️

Martemeomamma

29.04.2017 kl. 18:29
Kate: ??

Therese

29.04.2017 kl. 18:38
Så bra at det ordner seg for dere! :) har dere lagt noen konkrete planer for dere i Oslo?

Gleder du deg til å bo nærmere faren din, eller har det ikke noe med din beslutning om å flytte?

Håper flyttingen går bra for dere, bare en måned igjen 😁

Martemeomamma

29.04.2017 kl. 19:36
Therese: Ja, det er utrolig godt! Vi har lagt noen konkrete planer. Det er flere tilbud til barna der nede, og bedre behandlings muligheter. Og ikke minst flere jobb muligheter. ja selvfølgelig gleder jeg meg til og bo nærmere pappa, men er ikke det som var grunnen til og flytte til Oslo.

Siw

29.04.2017 kl. 21:04
Gleder meg til dere kommer til Oslo og jeg får hilse på dere :) jeg viser dere gjerne fine Oslo ❤😀

Også håper jeg at dere vil være

Med meg på en utdeling eller to :)

Velkommen!

Martemeomamma

29.04.2017 kl. 21:49
Siw: Vi gleder oss til og hilse på deg også <3 Sier takk til det <3 Vi vil nok være med på mange, så mange du vil ha oss med på :) Tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits