Martemeomamma |Jeg er et løvetannbarn!

Follow

Min første videoblogg!

  • 03.05.2017 kl.19:55

Dette er vel noe av det flaueste jeg har gjort! Haha;) Men hadde bestemt meg for å bare kaste meg ut i det, så her er resultatet <3
Jeg filmet med dataen min, det skal jeg ikke gjøre neste gang! Ble litt dårlig kvalitet, men håper dere hører det jeg sier. :)

Hvis det er noen som har peiling på redigering og klipping så tar jeg gjerne i mot hjelp? :)
Så dette er en uredigert video, da jeg har null peiling på det ;)

Ha en flott kveld videre alle flotte folk <3
Husk at jeg setter stor pris på dere alle som leser bloggen min <3

Bare og stille spørsmål under her så kan jeg svare på de i neste video blogg :)

 

 

#vlogg #blogg #mamma #foreldre #familie #
 

16 Kommentarer

Marianne

03.05.2017 kl. 21:57
Wow Marita....dette klarte du som bare det....👍👍Skulle ikke tro det her var første gangen.....du prata høyt og tydelig, du så inn i kamera ....dette fortjener du mye ros for 👍👍❤❤

Så ta det til deg ❤

Søren meg ikke bare,bare å sitte sånn å prate til seg selv....i tillegg om vanskelige temaer....

Så godt å høre at du får råd og vink fra leserene dine 👍👍

Håper også du får den hjelpa du skal ha å fortjener ....❤

Godt å vite du har mennesker som bryr seg om deg å tar vare på deg på alle måter....❤

Du fortjener bare det beste 😍

Ønsker deg å dine en super kveld 😀😀❤

Martemeomamma

03.05.2017 kl. 22:03
Marianne: Tusen takk, setter så stor pris på det du skriver <3 Nei var litt skummelt synes jeg , men håper det blir lettere neste gang <3 ja glad for de få jeg har i livet mitt, setter pris på alle de som er der for meg <3 Det gjør virkelig du også <3 Takk det samme <3 Skal finne senga jeg nå, er helt utslitt i kroppen i dag.

Silje

04.05.2017 kl. 00:34
Har lest bloggen din fast nå og syns du har så mye å komme med-intressant å følge deg. Det at du når ut til mange er så bra-vi trenger alle å lære om det du forteller. Videobloggen din var veldig bra og så flink du var å formidle. Masse lykke til vidre med alt, mye som skjer for deg fremover. Håper alt går på skinner, det fortjener du virkelig.

Martemeomamma

04.05.2017 kl. 09:47
Silje: Tusen takk, veldig koselig og høre <3 Ja dette er viktige temaer, og håper mange flere forstår hvordan det kan være <3 Tusen takk, skal lære meg litt mer om redigering osv.Og bruke kamera neste gang, så det blir litt bedre kvalitet. Setter stor pris på så mange fine ord <3 Tusen takk <3

Per Harald Gravdal

04.05.2017 kl. 10:33
Nesten ikke nervøs, tydelig og bra.

:-)

Fortsett med dette. Videoblogger gir mere av deg, og du får frem flere nyanser av det du prater om. Historien din er for viktig til å tie om, så jeg er glad for at du har denne bloggen.

Sjekk om du får bruke kameraet ditt til videoblogging istedet for pckameraet. Billige videolamper til kamera og ekstern mikrofon er også en god investering.

Jeg kan dessverre ikke gi tips på redigering, men vet at youtube har videoer som kan hjelpe deg på det.

Håper på flere videoer fra deg fremover. Du er tøff som får det til. Jeg vet hvor skummelt det er å se seg selv på video, og ikke minst høre sin egen stemme. Men dette taklet du bra!! :-)

Martemeomamma

04.05.2017 kl. 12:36
Per Harald Gravdal: Tusen takk for så fine ord <3 jeg er som vanelig veldig dømmende mot meg selv, men skal prøve og ta til meg alle de fine kommentarene ang videobloggen <3 ja tenkte jeg skulle prøve og bruke det nye kameraet mitt istedenfor:) Takk for tips:) Ja kommer nok flere videoinnlegg:) Takk igjen vennen <3

JessicaBalici.blogg.no

04.05.2017 kl. 14:19
Herregud, du var jo DRITFLINK til å videoblogge! Dette må du gjøre mer av! :D

Martemeomamma

04.05.2017 kl. 15:02
JessicaBalici.blogg.no: Tusen takk <3 Følte det ikke helt sånn selv, men prøver og ta det til meg <3 ja blir nok mer av dette <3 Og husk at du er drit flink til det du gjør, ikke gi opp bloggingen din <3 Du har så mange flotte innlegg, og du er veldig flink til og få frem ting <3

AltEgt

04.05.2017 kl. 14:49
Jeg syns du greide dette kjempe bra jeg!

Jeg skjønner at hele den prosessen kan ta på deg veldig psykisk, men det sier jo seg selv når du setter så små bein i så store spor.

Men jeg har UANSETT troen på at du kommer til å greie det da..

Vondt å dra og rippe opp i gamle arr, men så er det jo det å faktisk sitte å snakke om det IGJEN til noen som å kan være slitsomt? Jeg vet ikke..

Masse lykke til med ALT du skal gjøre fremover.. Det virka ikke direkte bare litt :)

Får nesten tårer i øya jeg av hvordan du faktisk snakker om hvordan du tenker om barn og de voksne osv :'( Skulle ønske flere tenkte sånn..

*klem*

Martemeomamma

04.05.2017 kl. 15:00
AltEgt: Tusen takk:) Så mange fine ord, blir helt rørt jeg <3 Tusen takk for det <3 Skulle jeg også ønske <3 Ha en flott dag videre :)

karianne

04.05.2017 kl. 16:33
nå ble jeg imponert av deg martemeo.Så flink å prate,så rolig og flott-veldig pen er du.håper alt går bra for deg og din familie,bare pass på deg selv oppi alt du skal utover nå.og ta imot all hjelp du kan få.ha det godt.

Martemeomamma

04.05.2017 kl. 17:08
karianne: Takk:) Prøverså godt jeg kan <3

Marion

04.05.2017 kl. 17:51
Så flink du er:) anbefaler imovie som redigerings program, enkelt og forstå, og ganske bra for slik førstegangs redigering også når man er ganske ny på slik:)

Martemeomamma

04.05.2017 kl. 19:29
Marion: Takk:) Jeg har ikke mac :( Har acer data, og det programmet er vel ikke der?

Marion

06.05.2017 kl. 18:22
åå det tenkte ikke jeg på: o men googla litt, så skal http://www.imoviewindows.com/no/ dette være imovie for windowsx)

Martemeomamma

06.05.2017 kl. 19:13
Marion: Da skal jeg sjekke ut dette:) Tusen takk:)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits