Martemeomamma |Jeg er et løvetannbarn!

Follow

8 timer har det tatt!

  • 13.05.2017 kl.20:52

Vi dro opp på lokalet klokken 11.00 i dag, klokken 19.00 dro vi derfra igjen. Så her har det gått i ett i hele dag, og gjør det fortsatt. Jeg tok en liten pause nå, for og gi dere en oppdatering, og skrive ferdig talen til min kjære datter <3 Jeg har heldigvis ikke så mye igjen nå, jeg skal stryke alle skjortene våres til i morgen. Så her blir det tidlig kvelden, da vi skal opp klokka 08.00 i morgen.
Vi er 4 jenter som skal dusje, sminke oss og ordne håret, så da tar det litt tid! Hehe. Heldigvis har jeg min gode venninne Anne her, og hun er helt rå på sminke og hår. Anne har hjulpet oss masse i dag <3 Dere kan glede dere til bilder og innlegg etter konfirmasjonen. Vi har pyntet og ordnet i mange timer i dag. Jeg, Eirik og Anne har virkelig stått på!

Dette er kjempe viktig for meg, da jeg vil at Victoria skal få en flott dag hun vil ha gode minner i fra.
Gleder meg til å se reaksjonen hennes når hun ser lokalet, og ikke minst kaken. Å jeg gleder meg til og dele dette med dere senere. Legger ved litt bilder av lokalet før vi pynta det, dette er jo et gammelt grendehus. Litt av sjarmen når det er så gammelt, vi er jo i Hallingdal. Og litt fra gudstjenesten på torsdag, da jeg og Runa så på Victoria <3

Ha en flott kveld videre, og kos dere så godt dere kan <3Selfie i kirka av meg og Runa!
Fint bilde? :)Mine nydelige døtre <3 Elsker disse langt inn i hjerterota mi <3Dette var mens vi pynta, resultatet får dere se senere.47 gaveposer har jeg satt sammen, men nå er det i orden.

#konfirmasjon #familie #mamma #pynt #foreldre

4 Kommentarer

henriettedalen

13.05.2017 kl. 21:46
Ønsker dere en kjempefin dag i morgen og gleder meg til å se bilder :)

Martemeomamma

13.05.2017 kl. 22:44
henriettedalen: Tusen takk <3 Så koselig og høre:)

Laila

14.05.2017 kl. 12:16
Gratulerer med konfirmasjons dagen til Victoria :) Jeg er sikker på at det blir en minnerik og flott dag for både konfirmant og mamma :) Gleder meg til og se bilder av den store dagen.

Jeg må også si at jeg like bloggen din veldig :) Du virker som en reflektert og flott dame, som tør og skrive om både oppturer og nedturer :)

Martemeomamma

14.05.2017 kl. 19:46
Laila: Tusen takk <3 Ja det har det virkelig vært <3 Kommer et utfyllende innlegg i morgen på bloggen:) Men blir en liten tyvtitt i kveld også <3 Setter stor pris på og høre det <3 Ha en flott kveld:)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits