Martemeomamma |Jeg er et løvetannbarn!

Follow

Viktigste er at du er glad i deg selv!

  • 16.05.2017 kl.09:20

Her er talen jeg skrev til min kjære datter i konfirmasjonen hennes! Jeg turte tilogmed og lese den høyt.
Nå deler jeg den med dere også <3
 
Min kjære datter Victoria! Gratulerer så masse med dagen i dag! Jeg kan ikke tro at vi allerede har kommet til dagen da du er konfirmant. Tiden har gått så fort, men samtidig er det så mye som har skjedd. Du har vokst opp å blitt en vakker, fornuftig, smart, fantasifull, kreativ, litt gal, morsom og nydelig jente med masse energi og mye omsorg. Og jeg er så utrolig stolt av deg.
 
Du ble født 21.03.2002, klokka 17:23 på Drammen sykehus. Vi dro hjem igjen kl. 09 dagen etterpå og dro innom oldeforeldrene dine på Flå på vei til Ål sjukestugu. Der tilbringte du og jeg en natt før vi dro hjem igjen. Jeg klarte ikke å ta øynene fra deg og du var omtrendt konstant på armen min. På natten sjekket jeg flere ganger at du pustet fordi jeg var livredd for å miste deg. Jeg trodde ikke det var mulig å elske noen så høyt, men det fant jeg virkelig ut at det var. Jahn Christian og Alexandra var ganske så stolte når de traff deg første gangen. Alexandra ville helst mate deg med flaske hele tiden, men Jahn Christian var litt mere sjalu, men veldig glad i deg. Han syntes egentlig bare du var litt kjedelig siden han ikke kunne leke med deg eller noe. Men dette forandret seg når du vokste til og dere ble som knoll og tott.
Dine første ord var mamma, pappa og ball. Og du begynte å krabbe allerede da du var 5 mnd. Du var en travel liten frøken, jeg måtte ha sele på deg i vogna allerede når du var 3 mnd gammel. Du satt ikke mye i ro og ville helst at det skulle skje noe hele tiden. Du var et aktivt og oppfinnsomt barn. Du begynte rett og slett med alt veldig, veldig tidlig.
På skolen var du en sosial og glad jente som alltid fant på sprell. Du var godt likt og ville prøve ut det meste. Jeg kan med hånda på hjerte si at du har prøvd ut alle aktiviteter hallingdal har å by på, men fortsatt ikke funnet noe som har truffet dine interresser.
Men det kommer nok jenta mi, vertfall med dine gode kvaliteter.

Jeg har så mye fint å si om deg, men ikke tro du slipper unna, for det har ikke bare vært en dans på roser. Alltid når vi skulle på handletur så ble du borte, du gjemte deg bort, så det endte med at jeg måtte tillkalle vaktene på senteret og få hjelp til å finne deg! Og som regel satt du bortgjemt i et klesstativ. Du og Runa har deres likheter. Du syntes lillesøster er sinnsykt plagsom, men det du ikke vet er at hun er en liten kopi av deg. Du sprang overalt, satt aldri i ro og kjeften din gikk i et, og sånn er det vel egentlig enda. Du pleide alltid å vekke meg om morgenen når du våkna, unntatt EN morgen, og da hadde du heldt mel og vann utover HELE kjøkkengulvet! Så det tok meg mange timer å få opp den deigen fra gulvet. Og når vi skal tenke på nå-tid, så tror jeg det mest irriterende er at du ikke gidder å gå opp trappa når det er noe du lurer på. Du ringer meg i steden, og ikke en gang! Du ringer til jeg tar telefonen, så om du må ringe 40 ganger, så stopper ikke det deg.
Selv om denne konfirmasjonen er en feiring fra barn til voksen, kommer du alltid til å være min lille jente!
Det har alltid vært oss to og det vil det alltid være. Du er mitt alt og jeg gjør alt i min makt for å beskytte deg.
Du har sagt at jeg er som FBI...Og det er jeg!
 


Oss to for alltid Victoria <3
 

Det jeg vil du skal ta med deg fra denne talen og huske på er hvor sterk du er som person! Du har styrke til å si din mening og stå på det. Du har styrke til å stå igjennom tunge dager. Du har styrke til å vise omsorg for meg og søsknene dine og alle andre rundt deg. Du har styrke til å få til akkurat det du vil både på daglig basis og senere i livet. Og det som er viktigst av alt, er at du selv er fornøyd og glad i deg selv.
Det spiller ingen rolle hvor mye ting du har eller hvor gode karakterer du får på skolen, hvis du ikke er glad i deg selv. Og det kan være vanskelig i perioder, også for meg og alle andre mennesker.
Men jeg skal hjelpe deg og gi deg all den kjærlighet og støtte du trenger. Fordi du fortjener det beste og jeg elsker deg over alt på jord.
Gratulerer så mye igjen, jeg elsker deg <3
 
Takk for hjelp kjære Anne <3

8 Kommentarer

Per Harald Gravdal

16.05.2017 kl. 10:33
Nydelig tale!

Det er godt at Victoria har fått en god konfirmasjon.

Ønsker dere lykke til videre med flytting og alt som følger med.

Stor klem fra meg.

<3

Martemeomamma

16.05.2017 kl. 12:41
Per Harald Gravdal: Takk <3 Ja veldig glad for det <3 Tusen takk:) Klem tilbake <3

Anne

16.05.2017 kl. 13:51
Bare hyggelig snupp, jeg koste meg masse og hadde en super helg med dere flotte folk! Glad i deg<3

Martemeomamma

16.05.2017 kl. 17:13
Anne: Så bra <3 Glad i deg også <3

Helene Nordvik

16.05.2017 kl. 21:02
Nydelige bilder <3

Martemeomamma

17.05.2017 kl. 12:19
Helene Nordvik: Takk <3

sjomannsfrue

16.05.2017 kl. 21:55
Så fint skrevet :) ønsker dere en fin 17 Mai! <3

Martemeomamma

17.05.2017 kl. 12:19
henriettedalen: Takk <3 Samme til deg <3

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits