Martemeomamma |Jeg er et løvetannbarn!

Follow

Kortvarig 17 Mai feiring!

  • 17.05.2017 kl.19:58

Hei alle fine <3
Håper alle har hatt en flott 17 Mai feiring, og kost dere masse! :)

 


 

Her startet vi dagen 07:30 da Runa sov faktisk lenge i dag. Vi slappet av og tok det med ro en god stund, og det var godt.
Jeg og Victoria har blitt forkjøla, så frista mest og bare ligge under dyna hele dagen. Men vi tok finstasen på og dro bort i sentrum. Der møtte vi pappaen til de små og Trym Marius.


 

Vi var alle spent på hvordan det skulle bli dette året med Trym Marius, han var også veldig spent på alt som skulle skje. Vi måtte stå og vente en stund før toget skulle gå, og da ble han veldig rastløs. Vi rakk og gå i knappe 5 min før det ble for masse for han, og da ville ikke Runa heller. Han gråt og var helt knust, han sa han var sliten. Ikke så lett alltid for disse små, og vertfall ikke når man er høysensitiv i tilegg.

De sier det er barnas dag 17 Mai, men synes det er så masse stress og forventninger. Men dette kommer jeg tilbake til senere, mine meninger om 17 Mai. Det endte med at barna ble med pappaen dems til Gol, for og feire hjemme hos goffan dems. Det var hans 17 Mai i år. Rart og ikke ha de hele 17 Mai. Der hadde de vertfall kost seg masse, Trym Marius liker det når det er mindre folk! :) Eirik og jeg dro hjem, la oss på sofaen og så serie før vi skulle til Gol. Victoria ville ikke gå i tog osv i dag, men ønsket og se russetoget. Russetoget startet ikke før 17.30, så er ganske sent. Victoria tok toget i forveien, og vi kom etter senere. Vi spiste kebab og så på russetoget, litt anderledes 17 mai i år ja.

Alt i alt så hadde vi en fin dag:) Neste år blir det feiring i Oslo og det kan jo bli spennende.


Det store russetoget på Gol! Hehe :)
 

Nå er det bare og holde seg under dyna og prøve og bli friskere, før jeg skal hente Trym Marius i morgen :)

Ha en flott kveld videre <3

#17mai #feire #familie #barn #mamma #foreldre #høysensitiv

2 Kommentarer

Mariell

17.05.2017 kl. 21:47
Nydelige barn <3

Martemeomamma

18.05.2017 kl. 10:16
Mariell: Takk <3 Synes jeg også <3

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits