Martemeomamma |Jeg er et løvetannbarn!

Follow

Dette var stort for meg!

  • 19.05.2017 kl.17:53

The strongest people are not those who show strength in front of us,

but those who win battles we know nothing about.

Endelig har jeg fått tatt den tattoveringen, som symboliserer hva jeg har opplevd! Jeg er et løvetannbarn, og nå har jeg det også på kroppen. Tattoveringer for meg betyr masse, jeg har mange og er stolt av de. Hver og en betyr noe, og viser reisen min gjennom livet. Dette er en tattovering jeg har ventet på, og nå er det endelig gjort. Jeg har kjempet meg gjennom masse drit, men jeg står oppreist fortsatt. Jeg har ingen planer om å gi meg enda!
jeg skal gi mine barn det livet de fortjener <3

Jeg har kjempet meg igjenom en trøblete barndom, med alt for masse ansvar. Et overgrep jeg ikke unner min verste fiende, noe som jeg ikke skjønner jeg overlevde. Et rushelvette, som jeg trodde var min eneste mulighet da. Mistet mange som har betydd verden for meg, som da har gitt meg et stort tilknyttningsproblem.

Jeg står oppreist og gir meg ikke, jeg fighter som aldri før. Jeg er en mamma som alltid vil kjempe for barna sine, og gi de det de trenger i livet. Det går ann og reise seg igjen, det bare tar tid. Små skritt og en dag av gangen, det gjør mye. Dette er ikke noe jeg kan rushe, og det tok tid før jeg skjønte det.

Drømmen nå er og kunne dra rundt på skoler og dele mine opplevelser, kanskje nå frem til noen av de som sliter. Være en av de som gjør en forskjell, bruke mine negative opplevelser til noe positivt! Så hvis noen vet om noe sånt, så gi meg gjerne beskjed <3 Å hjelpe andre er noe av det flotteste som finnes, savnet det da jeg vokste opp!

Hver der for de som trenger det, og ikke minst, vær der for deg selv. For å kunne hjelpe andre, må man først hjelpe seg selv <3

Ha en flott kveld alle fine <3Teksten dere ser her, er den som er i starten av innlegget mitt <3Veldig fornøyd som alltid, takk fine Laila! <3
Kommer et innlegg i løpet av helgen om studioet til Laila :)Heldigvis får jeg ikke vondt når jeg tar tattoo, ligger og tar det med ro.
For meg er det en terapitime, jeg glemmer alt for en liten stund. Laila er veldig flink, og hun er helt rolig. En dyktig tattovør som jeg virkelig anbefaler, og spesielt hvis det er din første gang.


Layce tattoo finner du HER!

#tattoo #mamma #rus #løvetannbarn #oppvekst #barndom #foreldre #barn #terapi

3 Kommentarer

Marianne

19.05.2017 kl. 18:48
Jeg blir helt fasinert av det du skriver Marita....du er sååå flink å det fanger meg ❤❤

Du er sterk å vil komme deg igjennom det her....jeg har tro på deg....❤

Håper virkelig det dukker opp muligheter til at du skal kunne reise rundt med foredrag....

Digger teksten å tatoveringen din 👍👍❤❤

Martemeomamma

19.05.2017 kl. 19:02
Marianne: Tusen takk flotte deg <3 Ja det håper virkelig jeg også, hadde vært stort <3 Takk, veldig fornøyd <3

Bente

19.05.2017 kl. 19:55
Ble kjempe fint! Har et par selv, og vil gjerne ha flere:)

Martemeomamma

19.05.2017 kl. 21:08
Bente: Tusen takk?? Ja har man først fått en , vil man gjerne ha flere :)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits