Martemeomamma |Jeg er et løvetannbarn!

Follow

Han ble nesten kvalt!

  • 14.06.2017 kl.20:42

Hei alle fine <3I dag har vi jo vært i Sverige og handlet, fikk så mye for pengene! Handlet masse mat, og litt godis da :)
De hadde så mye glutenfritt, så da fikk vi med oss en del! De har så lite utvalg her i Norge, og det er så sinnsykt dyrt. Er veldig digg og ha fryseren full av mat, og å slippe og tenke på det på en stund. Veldig sliten og vondt nå, men vel verdt det! Så her blir det natta tidlig, så håper jeg formen er bedre i morgen. Hadde veldig lite søvn i natt også! 

Har vært veldig redd for Marley. Bare tre dager siden var jeg sikker på at Marley skulle dø. Han hadde tydeligvis fått i seg noe på gulvet her, en perle eller noe. Han sto plutselig helt rart og ikke fikk puste, så jeg snudde han opp ned og stakk fingeren i halsen på han. Heldigvis kastet han opp og det gikk bra, men jeg er jo livredd nå da.
Jeg står opp om natten for og høre at han puster, jeg er så redd for og miste han!
Er jo ikke lenge siden det som skjedde med Emmi heller, så blitt veldig overbeskyttende med de begge to.

Har en del angst om dagen også, så gjør det ikke så mye bedre da.
Resten av denne uken skal jeg bare nyte med Eirik, Victoria og hundene. Prøve og gjøre noen positive fine ting fremover.Legger ved noen bilder av dagen i dag <3
 Fineste Marley min <3

 MC mat, og i dag smakte det godt! ;)

 My man <3

 Ble en del mat da! Vi er fornøyde :)

 Elsker frappe, det så godt med karamel smak.Hva har dere gjort i dag da?

#familie #sverige #shopping #harryhandel #foreldre

4 Kommentarer

Nina

14.06.2017 kl. 21:01
Ya-Kari setter ofte siste del av tyggerull & okseører i halsen, nå etter å ha dradd hånda fra hake & nedover halsen en god del ganger, får han aldri no sånt uten tilsyn.. Er så trått når de Bullene skal smake på alt de tror er mat, min å var sånn som valp, kunne ikke ta øya bort fra han i et sec, da var det noe han spiste på :|

Hver gang jeg hører han sluker tørrfôret uten å tygge, blir jeg irritert fordi jeg er redd han setter det fast når jeg ikke ser..

Har redda Hamster, Marsvin,Rotte, Katt & Hund fra kvelning med å dra fingre el hånda fra haka-bryst gjentatte ganger :)

Så den overbeskyttende angsten du skriver om, den sitter godt i her også..

Martemeomamma

14.06.2017 kl. 21:06
Nina: ja er veldig kjedelig og skummelt:( Han er jo som en støvsuger, spiser på alt. Og alt han finner hehe. Ja det er en vond følelse, men betyr vel bare at vi elsker de veldig høyt.

Ei_heks

14.06.2017 kl. 23:46
Så søt! Nesten like god som min vakre! Skjønner godt at du ble redd. Frøkna mi spiser alt hun kommer over hun også. En dag her hadde hun fått i seg noe som var bedervet og jeg fant dammer av både det ene og det andre over hele huset. Jeg var livredd for henne og kjempeglad for at all elelendigheten hadde kommet opp igjen. Om du vil, kan du lese om det under Hverdagslykke 2. Og så ser du bilder av henne under Veskehund. :)

Ha en god natt! :)

Martemeomamma

15.06.2017 kl. 10:31
Ei_heks: Ja er virkelig ikke noe gøy:( Er jo så knyttet til disse 4 beinte, de er jo familie de også. Bra det gikk bra med din også da <3 Ja da skal jeg ta en titt:)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits