Martemeomamma |Jeg er et løvetannbarn!

Follow

Kan ikke bare sitte på ræva!

  • 18.06.2017 kl.17:42

Hei alle fine <3 

Sitte i en sofa og se på serie hele dagen, det funker ikke i lengden. Man blir slapp mer trøtt og mindre energi, det føler jeg da! Å dagene bare flyr, uten at man egentlig har gjort en dritt. Er jo ikke sånn jeg vil ha det, jeg vil stå opp om morgenen og få noe ut av dagen. Bare det og faktisk få frisk luft, ikke bare gå inn og ut av bilen. For det kan vel ikke kalles og gå tur kanskje, inn og ut av bilen? Hehe. Det er det jeg har gjort den siste tiden før vi flyttet til Oslo, men nå går jeg mye mer. Det er så digg når jeg har kommet meg ut av døra, føler jeg klarer og mestre mer en jeg har gjort. I går gikk jeg og Eirik den turen vi pleier og gå med hundene, og vi prøvde og leite etter en trapp og ta intervaller i. På slutten av turen fant vi endelig en trapp uten masse folk, det var så digg selv om vi var veldig slitne etterpå:) Er en del trapper her på Veitvet, spesielt nede på skolen her. Jeg er litt pinglete så jeg tørr ikke når det er mange folk, og her rundt er det masse folk.
Tror skolen er en møteplass for en del voksne og barn. I går spilte de fotball, grillet osv. Veldig koselig når vi går runden våres med hundene, alle koser seg og samles. Akkurat sånn det skal være synes jeg, godt og se et sånn samhold.Nesten tre minutter holdt for min del, men er jo bare og øke senere! :)
 <3I morgen kommer dagen til og fly avgårde, skal til lege og frisøren.
Vi må også ta med Marley til dyrlegen, gruer meg veldig til det:( Er noe som ikke stemmer med han, og det er så vondt:( Kommer tilbake med mer om det i morgen!


Elsker disse så masse, nydelige hundene mine <3
 


Se så fine de er <3
 

I dag har vi fått ryddet hele boden, og gjort en del her inne også. Deilig med alt som er gjort, fikk også flyttet pulten min inn på soverommet fra stuen. Liker meg bare bedre og bedre her i leiligheten, og det er en god følelse. Gleder meg så utrolig masse til barna kommer på onsdag, og da har også Runa bursdag <3 Babyen min fyller 4 år, veldig rar følelse. Vet jo veldig godt at hun ikke er en baby, men fortsatt minste mann i familien. 

Nå skal vi lage kylling til middag, det er Victoria sin yndlingsmat:) Så vente på at Victoria og venninnen hennes Julie kommer hjem, er så glad for at Victoria har gode venner her i Oslo. Å så koselig når hun har de med hjem, veldig fine ungdommer <3 


Ha en flott søndag:)

#familie #foreldre #oslo #veitvet #livsstilsblogger 

6 Kommentarer

Thomas Frydenberg

18.06.2017 kl. 17:45
Så mye du har fått ut av dagen. Ha en fin kveld videre!

Martemeomamma

18.06.2017 kl. 18:02
Thomas Frydenberg: Ja en del, godt med alt som er gjort:) Takk det samme:)

Fredrikke Gustavsen

18.06.2017 kl. 17:45
Flink du er!! Og sååå fine hunder <3

Martemeomamma

18.06.2017 kl. 18:01
Fredrikke Gustavsen: Takk, prøver så godt jeg kan:) Ja de er nydelige <3

Geir Ove Meier Langstrand

19.06.2017 kl. 16:13
Et helt nydelig fantastisk blogginnlegg ♡

Tusen takk skal du 🤗

'Hvorfor sitte inne når alt håp er ute.'

Martemeomamma

19.06.2017 kl. 16:38
Geir Ove Meier Langstrand: Takk <3 Er noe med det ja:) Ha en flott dag videre:)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits