hits

Martemeomamma |Jeg er et løvetannbarn!

Follow

Dyrlegen med Marley i dag!

  • 20.06.2017 kl.16:03

Hei alle fine <3

Marley har ikke vært helt i form, og jeg blir veldig bekymret når ting ikke er som det skal. Han er jo familie, og selvfølgelig bekymrer man seg. Så i dag var vi hos dyrlegen med Marley, og han var så flink. Vi fikk tips av Camilla (oppdretter) og dra på Sørum og Fet Vetrinærkontor, og der var de kjempe dyktige.
Vi fikk veldig bra forklaring på alt, og Marley fikk tipp topp behandling. Marley har fått en liten infeksjon i ørene sine, så da er det ørerens i 10 dager.
Veldig glad for at vi fikk sjekket det, ikke noe godt og gå med det. Er jo vi som eiere som har ansvar for at de får sjekket alt, og får behandling når de trenger det. Bedre og sjekke en gang for mye, enn en gang for lite, synes jeg! Man ville jo gått til legen hvis det var noe selv? Ikke noe billig og ha hund, men det vet man jo før man får det. Vi har heldigvis forsikring på begge hundene, og det er veldig lurt og ha. Når det gjelder den ristingen på hodet hans kunne det være pga ørene. Fikk beskjed om og følge med på det, og bare komme tilbake hvis det var noe.

Vi var veldig fornøyd, og vi kommer til og dra dit fast med våres hunder hvis det er noe:)


Dette skal vi skylle ørene hans med, glad det ikke var noe alvorlig. Blir så redd for han, men er nok ikke noe godt og gå med øreverk :(


Haha her har han akkurat skylt ørene, så måtte riste seg litt da.
Søten min <3
Fineste bullegutten min <3

#hund #dyrlege #familie 

 

2 Kommentarer

Thomas Frydenberg

20.06.2017 kl. 16:56
Så flott at du tar godt vare på hunden din, de er herlige dyr.

Martemeomamma

20.06.2017 kl. 18:45
Thomas Frydenberg: Ja må jo det, familie er familie uansett 2 eller 4 bein <3 Ja det er de virkelig <3

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no