Martemeomamma |Jeg er et løvetannbarn!

Follow

Botox!

  • 24.06.2017 kl.11:28

Tenkte og ha et innlegg om 5 ting dere kanskje ikke visste om meg! ;)
Greit og variere litt her på bloggen, gøy og ha litt forskjellig! :)1. Jeg er 100% avholds! Det vil si jeg aldri drikker alkohol. Jeg er ikke alkoholiker, så det er ikke grunnen, men liker bare ikke alkoholsmaken. Ikke liker jeg forandringen folk får når de har drukket heller, så like greit og holde seg unna! 

2. Jeg er kjempe redd for hester, og det er veldig vondt:(
Jeg har eid et par hester selv, og stallen var mitt fristed før. Savner virkelig og drive med hest, og bare henge i stallen.

Når jeg gikk gravid med Runa, så longerte jeg den hesten jeg hadde da inne på banen. Han løp plutselig mot meg, og etter det har jeg vært kjempe redd. Enda han bare tullet rundt, men tror nok det var pga av at jeg var gravid. Drømmen er og kunne drive litt med hest igjen, da det gav meg så utrolig mye <3 Må bare bruke god tid, og venne meg til det gradevis igjen. 

3. Jeg er ekstremt overbeskyttende, sånn skikkelig liksom. Både ovenfor barna mine og de som står meg nærme. Spesielt barna mine og hundene, hender jeg er alt for overbeskyttende. Jeg jobber med det så jeg skal slippe de litt etter litt, viktig at barna får utforske litt på egenhånd også! 
Marley har ikke vært helt i slaget i det siste, så går jo etter han som den hønemora. Marley er da valpen min, for dere som ikke vet det.

Eldste datteren min Victoria kaller meg FBI hele tiden, kan ikke skjønne det! Haha;) 

4. Jeg elsker alt som har med skjønnhet og gjøre! Det vil si negler, hår og vipper osv. Veldig glad i sminke, og spesielt extensions. :)
Jeg dømmer aldri de som vil fikse på seg selv, da jeg ikke ser problemet i det.
Alle bestemmer over seg selv, og velger selv hva de vil gjøre <3 

5. Jeg har tatt TEOSYAL KISS i leppene, og botox tre steder i ansiktet mitt. Dette valgte jeg og gjøre for min egen del, og kun for min del!

Jeg sover veldig dårlig om nettene pga mareritt, og da har jeg fått veldig masse rynker rundt øynene og poser. Har brukt kremer nå i flere måneder for og se om det hjalp, men det har det da ikke gjort. Søvnen min får jeg ikke gjort noe med på en stund, så da valgte jeg dette. Viktig og føle seg vel med seg seg selv, og det har ikke jeg gjort.

Sier ikke at dette er en mirakelkur for min dårlige selvtillit, men det hjelper litt. Jeg har noe helt annet og jobbe med innvendig for og rette på den dårlige selvfølelsen min. Så sier ikke at alle skal gå og fikse på alt utvendig for og føle seg bedre, langt der ifra. Men dette var et stort problem for meg, da jeg ikke fikk sminket det bort eller noe. Jeg jobber hardt med meg selv for og bedre min selvtillit, og det er mye jobb. Men jeg skal klare det, for vil føle meg bra både innvendig og utvendig!

#fakta #familie #foreldre #mamma #lips #botox #selvpleie 

8 Kommentarer

Thomas Frydenberg

24.06.2017 kl. 11:56
Takk for et ærlig og åpent innlegg. Ønsker deg en koselig dag.

Martemeomamma

24.06.2017 kl. 13:19
Thomas Frydenberg: bare koselig:) Takk det samme:)

Victoria

24.06.2017 kl. 13:53
Så flott av deg å skrive et så ærlig innlegg. Kjenner meg igjen i et par stykker her :-)

Martemeomamma

24.06.2017 kl. 14:11
Victoria: Takk <3

Sarah Nazeem

24.06.2017 kl. 18:09
Er 100% på linje med deg i forhold til alkohol ;)

Martemeomamma

25.06.2017 kl. 07:46
Sarah Nazeem: Godt jeg ikke er alene om det:)

Ida

24.06.2017 kl. 18:34
Artig innlegg! Ønsker deg videre ei fin helg! :)

Martemeomamma

25.06.2017 kl. 07:44
Ida: Takk:) Takk det samme til deg <3

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits