Martemeomamma |Jeg er et løvetannbarn!

Follow

Elsker de neglene her!

  • 29.06.2017 kl.10:55

Hei alle fine <3
 

I går var jeg på Langhussenteret og fikk satt på meg nye negler, og det var på tide nå:) Kjempe god service og en sprudlene flott dame, anbefales virkelig!
Jeg er alltid skeptisk når jeg skal ordne sånne ting hos nye folk, da jeg er et vanemenneske. Jeg liker og ha faste og gå til når det gjelder alt, mye på gunn av mitt kontrollbehov og ptsd min. Er ikke så flink på nærhet av noe slag, og sette på negler er over min intimgrense. Dette gikk overraskende bra, vi skravlet og tiden bare flydde av gårde. Dette var en dame jeg hadde sansen for, og utrolig dyktig!
Dere kan finne facebooksiden hennes HER!

Tok jo selvfølgelig litt bilder når jeg var der, kamera er alltid med. Og dette er ikke et sponset innlegg, bare vil dele det med dere!Som dere ser er de ikke så velstelte der, så var på tide nå.Veldig dyktig, og jeg er veldig konsentrert der jeg sitter. Hehe ;)
Ikke kontrollerende jeg da ;)<3Kjempe fornøyd ble jeg! 

Hva synes dere?:)

 

#gelenegler #velvære #egenpleie #mamma 

3 Kommentarer

Victoria Larsen

29.06.2017 kl. 14:18
Kjempe fine!!:)

Martemeomamma

29.06.2017 kl. 15:37
Victoria Larsen: Takk :) Veldig fornøyd :)

29.06.2017 kl. 15:08
skal si du pynter deg om dagene.er det ikke veldig dyrt alt sammen,eller får du sponset det meste.Fint er det uansett da.Liker vippene .hva tjener du på å ha denne bloggen?kunne tenkt å starte blogg jeg og.ha en god kveld med alle dine.

Martemeomamma

29.06.2017 kl. 15:37
Anonym: Ja vært en del nå , har virkelig trengt det for min egen del. Har ikke betalt så mye for det . Nei er ikke sponset . Jeg tjener ikke noe på bloggen min, bare litt ting jeg har fått sponset. Ja kan du ikke det ? <3 Tusen takk for det :) Samme til deg :)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits