Martemeomamma |Jeg er et løvetannbarn!

Follow

Sure foreldre som mener barna skal sitte til pynt!

  • 04.07.2017 kl.18:45

Hei alle fine <3

I dag er min kjære og hjelper faren sin i huset, så her er det bare oss jentene hjemme:) Tenkte og bruke dagen på og ta det med ro, slappe av litt. Endte med at jeg omøblerte hjemme isteden! Haha.

Lovte jo og fortelle litt fra konserten som jeg og Trym Marius var på, og legge ved litt bilder.

Vi dro ikke på konserten før litt etter det hadde startet, Marcus og Martinus skulle jo ikke spille før 19.45. Vi tok t-banen herfra til Nydalen, kjempe koselig tur da vi lekte mitt skip er lastet med. Vi var da fremme i Nydalen kl 16.00, men måtte gå fra t-bane stasjonen og til Voldsløkka. Dette var mye lenger enn vi trodde, men Trym Marius var kjempe flink og gikk fint ved siden av meg:)
Endelig fremme så da var det og ordne ledsager billett, og fortsette turen opp til selve området. Det var så mange folk der, veldig mange. Var veldig spent på hvordan Trym Marius skulle takle dette, men foreløpig gikk dette bra. Han ville ha sukkerspinn enda det var kjempe lang kø, hvertfall 100stk foran oss. Men han sto i køen hele den halvtimen for og få sukkerspinn. En målbevisst gutt er han iallefall! ;)
Så var det og finne en plass vi kunne brette ut teppe og sette oss, dette var ikke noe problem. Så mens vi ventet på Camilla og Emil som skulle være med oss, koste vi oss og skravlet og spiste sukkerspinn.  

Var jo noen timer frem til Marcus og Martinus skulle spille, så er jo litt ventetid for en så spent gutt. Hjalp litt på når Camilla og Emil kom, som gutter flest lekeslåss og tullet guttene! Hehe. Blir overrasket over hvor mange sure foreldre det er der ute, både guttene og vi voksne fikk et par sure blikk.
Når man tar med barna sine på et sånt opplegg, som da er for barnefamilier, Skulle man jo tro de var forberedt på barn som leker og har det gøy.. Men neida, ikke alle.
De lekte rundt på gresset, lo og tullet som barn gjør. Dette er noe jeg mener barn skal gjøre, og at det bare er sunt. Og høye på sukker så blir man jo litt ekstra aktiv, også noe man burde vite når det selges sukkerspinn og godis på et arrangement. Haha. Barn er ikke til for og sitte til pynt, de skal utfolde seg og få være barn <3

Det ble som sagt en del venting, og Trym Marius begynte og bli sliten. Når han blir sliten, blir han veldig var på lyder. Så han begynte og gråte og sa han måtte ha ørepropper, han har som regel ikke tid til og vente. Så han fant sin egen løsning, mens Camilla gikk for og finne ørepropper. Han puttet gress i ørene han da, det mente han var lurt :)Smart liten gutt han der! Go´ gutten min <3Fornøyd med sin egen idè var han, blid som en sol <3

 

Skjønner godt de blir slitne av å vente så lenge, og spente i tillegg. Trym Marius begynte og mase om og hjem før de hadde startet, men jeg overtalte han til og vente litt. Jeg vet han hadde blitt kjempe skuffet hvis han hadde gått glipp av det han virkelig gledet seg til, dette var jo drømmen hans.

endelig var det de som skulle opptre, å hele gutten lyste opp! Jeg kjente tårene mine sprengte på da jeg så hvor glad han var, dette var en stor opplevelse for gutten min. Han angret ikke på at han ventet, da dette var stort for han <3 Vi hørte på 4 sanger som M og M spilte så gikk vi ut. Å det er vi glade for, med tanke på kaoset som var etter konserten var slutt.

To fornøyde gutter som fikk oppleve og se Marcus og Martinus, og to fornøyde mødre som kunne gi de den opplevelsen <3 

 

Legger ved flere bilder under her, ha en flott dag videre <3En sliten gutt, med sukkerspinn rundt hele munnen ;)
 Beste gutten min <3
 Masse folk, og dette var bare en brøkdel ;)
 Camilla og Emil <3
 <3

 

#sommertid #konsert #familie #vennetid #oslo 

4 Kommentarer

Ei_heks

04.07.2017 kl. 19:58
SKAL DE IKKE DET????? :-O

sjokkertmamma.no

Martemeomamma

05.07.2017 kl. 15:54
Ei_heks: hehe ;)

Ei_heks

04.07.2017 kl. 20:03
Jeg måtte bare når jeg så overskriften. :D :D :D

Lyden av unger som herjer rundt og koser seg løfter jo sånne settinger. De HØRER til der! <3

Også har du en kreativ sønn. Vet ikke hvor smart det var sånn i ettertid, men kreativt og morsomt var det ialle fall.

Så bra dere koste dere. Man trenger sånne dager! <3

Martemeomamma

05.07.2017 kl. 15:55
Ei_heks: hehe skjønte det ;) Ja helt enig, skulle bare ønske alle tenkte sånn :) Ja man gjør det, vi koste oss masse <3

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits