Martemeomamma |Jeg er et løvetannbarn!

Follow

Mange inntrykk!

  • 19.07.2017 kl.21:37

Hei alle fine <3

Da har vi vært med Gateteam Oslo igjen, å like koselig som sist! :) Digger gjengen som er med frivillig, og brukerne like mye! :) I dag var de så heldig og fikk inn en del herreklær, men så går det fort ut igjen også. Det jeg merket i dag er hvor manko det er på små størrelser! De trenger klær i str s og xs til både dame og mann! Og bager og sekker trengs det masse av, håper noen jeg kjenner har noe liggende?
Flere har vært hjemme hos oss og levert klær osv, setter stor pris på det! :) Bare og komme med mer hvis noen har, og vær så snill og spre ordet!
 Gateteam Oslo tar i mot alt de kan få, så lenge det ser greit ut. Kan fint leveres hit så tar vi det med ned, det er ikke noe problem for oss.

I dag møtte Eirik en gammel bekjent, det er jo en bekjent av meg også. Dette gikk veldig bra og han taklet det fint, sånt kan jo skje når man er der nede. 
Veldig stolt av kjæresten min som står på den siden han gjør i dag <3

Jeg føler meg veldig heldig som får delta på disse onsdagene, det gir meg veldig mye. Gleder meg allerede til neste gang, og det sier litt. Vi sitter igjen med mange inntrykk, viktig og prate litt før man legger seg da <3 

Nå skal jeg legge meg rett ut på sofaen og se Greys med kjæresten min!

Ha en fin kveld videre <3 

#gateteam #oslo #frivillig #livsstilsblogg #foreldre

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits