Martemeomamma |Jeg er et løvetannbarn!

Follow

Gjøre et helvete om til noe positivt!

  • 27.07.2017 kl.15:09

Vi får liksom ikke bestemt oss for hva vi skal gjøre! Planen var jo opprinnelig å gifte oss i April, var jo da vi satt datoen. Å det var jo en god grunn til at det akkurat var den måneden vi skulle gifte oss, da det er en tøff måned for meg. Jeg mistet både broren min og søskenbarnet mitt som betydde alt for meg i April. Og bestevennen min i Mai. så kan vi snu litt på dette, tenker jeg. Jeg er veldig langt nede i disse to månedene, vil jo ikke ha det sånn for resten av livet. Tanken er å kunne la noe fint og positivt også skje da, ta de med på mitt bryllup.
Hva synes dere om det?

 Men vi tenkte at vi må utsette det mye lenger pga økonomi, og det gjør meg trist! :( Skal jo være våres dag, og våres bryllup. Synes det blir feil og ta en annen måned bare pga økonomi, da blir det jo ikke som vi egentlig vil. Vi trenger jo heller ikke gjøre det så innmari dyrt, så lenge vi får det som vi vil. Å at vi faktisk blir gift, er jo meg og Eirik sin dag. Er jeg gal som vil ha bryllupet allerede i April som faktisk var planen? Er det mulig og få dette til på 8-9 måneder? Bare å komme med innspill og ideer på hvordan vi kan klare dette?:) 

Kjenner jeg får helt fnatt av den armen som ikke funker om dagen, er jo så vanskelig og holde den i ro. Ikke så lett og sove når den verker og dunker hele tiden, men gir seg vel etter noen dager. Nå skal jeg prøve og la den armen slappe av litt, og se litt Greys! Hehe.

 

Ha en fin dag videre <3

 

#bryllup #april #planlegge
 

6 Kommentarer

Eilen

27.07.2017 kl. 17:40
Kan dere ikke bare gjøre det til en koselig feiring uten masse opplegg? Byfogden? En god middag for dere og forlovere? Ta festen seinere? Det viktigste er dere ❤

Martemeomamma

27.07.2017 kl. 21:18
Eilen: Vil så gjerne ha et ordentlig kirke bryllup denne gangen <3 Ja tror nok vi skal få det til på et vis <3

Ei_heks

27.07.2017 kl. 18:02
Kan du ha en enkel meny (pasta, gryterett e.l.)? Be gjestene ta med det de skal drikke etter maten? Bare ha de nærmeste til middag og alle til kaffe/ kaker og festen? Mulighetene er mange. Noen av de som kommer er sikkert flinke til å bake. Spør om en fin kake kan være gaven fra dem. Invitasjon kan sendes som mms med et fint bilde. Eller på mail. Bordpynt kan du finne ute i naturen. Når barnebarnet mitt ble døpt plukket vi kongler og furukvister. Og så kjøpte vi noen sølvstjerner og drysset over. Lys og servieter var i sølv. Finn et tema som definerer dere og se hva dere kan finne ute. Et vennepar (bikere) skulle gifte seg. I tillegg til sykkel var natur viktig for dem. Jeg dekket bord med hjulkapsler og la en oasis med hortensiablomst og noen strå oppi. Og så fant vi noen trerøtter og steiner i fjæra. Det ble fint. Og billig. Og helt dem.

Martemeomamma

27.07.2017 kl. 21:20
Ei_heks: Takk for så gode tips <3 Tror nok vi skal klare og finne ut av dette <3 Jeg bestiller en del på ebay, som pynt osv. Og naturen har jo så mye fint og tilby:)

Ei_heks

27.07.2017 kl. 18:05
.... og P.S.: Jeg forstår veldig behovet ditt for å fylle den perioden med gode opplevelser som kan fortrenge de vonde i den grad det er mulig. God tanke! <3

Martemeomamma

27.07.2017 kl. 21:20
Ei_heks: Ja tenkte det var en god tanke <3

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits