Martemeomamma |Jeg er et løvetannbarn!

Follow

Litt mye nytt i dag!

  • 01.08.2017 kl.20:06

Hei alle fine <3

Som jeg nevnte i går var det første dagen til Trym Marius i dag, han startet på aktivitetsskolen. Vi tok det ganske så med ro på morgenen i dag, da jeg visste det ble mange inntrykk. Runa skulle være hjemme med Eirik og kose seg, er så glad vi kan samarbeide der! :) Når vi kom ned var alle barna ute og lekte, så ble litt mye på en gang for han. Han gjemte seg under jakka mi ganske så lenge, men gikk seg til. Trym Marius var veldig heldig når vi bodde i Nesbyen, han hadde en super assistent! Håper vi får noen som hvertfall er halvparten så god som hun! <3
Merket at det var en del stress der nede nå, da alle som har blitt ansatt ikke har begynt enda. Så assistent til Trym Marius er ikke i orden enda, men da får jeg bare følge opp ekstra masse en periode nå tenker jeg. Viktigst for meg er at han blir tatt vare på, og ikke minst forstått <3

Han fikk seg en venn i dag også, en han skulle starte i klasse med. Det varmet mammahjertet mitt, så i morgen ville han prøve alene, mente han ;)
Merker at jeg er nok veldig hønemor, da jeg var den eneste mammaen som var der i dag. For meg er det naturlig og følge barnet mitt hele første dagen, det skal jo være trygt for de! :) Vi var der i mange timer, helt til Trym Marius var veldig sliten og ville hjem.

Må bare fortelle dere noe kjempe fint, Kjente jeg ble veldig stolt av Trym Marius. Det satt en gutt alene så Trym Marius gikk bort til han og sa; -Hvis du ikke har noen og leke med, kan du bare spørre meg! <3 Det var så fint og han gutten ble kjempe glad, og de hang sammen helt til vi dro hjem. Trym Marius hadde litt delte meninger om dagen, men alt i alt var det greit, sa han:) Det han gleder seg aller mest til var og gjøre lekser, så det var det første han spurte om i dag. Hehe.

God gutten min, tenk nå har jeg skolegutt <3 

Så stolt gutt <3

Trym Marius fikk hele settet med ninja sekk, gym bag, penal, matboks og drikkeflaske. Dette var det han ønsket seg, så i dag fikk han bruke gymbaggen. Må jo spare skolesekken til skolen starter, eller sommerskole først til neste uke da. Elsker sekkene fra Beckmann, bruker bare det til alle barna.
HER er link til sekken Trym Marius fikk, han strålte da han fikk den han ønsket seg:)

 

Ha en flott kveld videre, så skal jeg prøve og legge halv gira barn jeg hehe ;)

#skolestart #familie #mamma #foreldre #livsstilsblogger #bonuspappa

6 Kommentarer

Hanna

01.08.2017 kl. 22:17
Du har så fin blogg!!! Det er så godt med noen som tør å fremstå som uperfekte, det er jo akkurat sånn de fleste av oss har det:)Har to barn omtrent på samme alder som dine, en skolestarter og en 4-åring. Har også en 4-åring som skriker som besatt når han ikke får viljen sin :) Lykke til med alt, fortsett med den gode bloggingen, jeg heier på deg :)

Martemeomamma

01.08.2017 kl. 22:41
Hanna: Tusen takk så koselig og høre <3 Ja alt er ikke perfekt hele tiden ;) Livet som mamma byr på mange forskjellige ting:) haha bra det ikke bare er her ;) Takk igjen <3

Chanette

02.08.2017 kl. 18:07
Så fin han var, kul sekk altså. Du jeg har akkurat startet å lese din blogg, men hva gjør at du kaller deg et løvetannbbarn?

Martemeomamma

02.08.2017 kl. 18:29
Chanette: Ja og dette var bare gym baggen hans:) Han er veldig fornøyd, og det er viktigst <3 Du kan lese det på min oppvekst osv på mappen personlig på bloggen <3 Hatt det ganske tøft, derfor er jeg et løvetannbarn.

Kate

02.08.2017 kl. 19:14
Gode Trym Marius <3 Hilse så masse fra oss med en klem :)

Martemeomamma

02.08.2017 kl. 22:50
Kate: Ja skal jeg gjøre <3 Ja han er god han <3

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits