Martemeomamma |Jeg er et løvetannbarn!

Follow

Hadde det vært meg, hadde jeg ringt barnevernet!

  • 02.08.2017 kl.18:30

Hei alle fine <3

Her er det ganske så mye liv om dagen, og mye og gjøre. Det går i ett fra kl 07.00 til 21.00, hvis ikke lenger noen dager nå. Trym Marius har jo akkurat startet på AKS, og det tror jeg er veldig godt for han:) Vi har nemlig en jente her hjemme nå som setter hele huset på hodet for å få viljen sin, og dette synes storebror og storesøster er slitsomt. Det har jeg full forståelse for, da det er veldig høylytt. Runa hyler og skriker, griner og sparker og alt som hun får gjort egentlig.
Hun skriker så høyt at det kjennes ut som hodene våres sprenger, så da kan dere tenke dere selv. Uansett hvor vi er så hyler hun like høyt, bare hun hører ordet nei, eller vent. Hehe. Runa er den roligste ungen jeg har hatt, helt frem til nå! Haha.
Hun var alltid den som sa ok til alt, og alltid var like rolig og glad. For et par måneder siden nå så snudde det TOTALT, men sånn er jo barn.
Alt skal jo testes ut, og de skal finne sin personlighet. Så jeg vet jo dette er en viktig del av livet hennes, og ikke minst hennes oppvekst. Jeg hadde jugd hvis jeg sa dette ikke var slitsomt, for det er det, virkelig! Vi merker det mest på søsknene til Runa, da det er ekstremt høye skrik. Victoria er heldigvis på Norway Cup denne uken, så hun får litt fritid fra dette. Nå har jo Trym Marius også fri på dagen fra skrikingen! 
Trym Marius sier bare-- lillesøster er i trassalderen, skjønner du ;)

Trym Marius og jeg er jo veldig var på lyder, så vi får virkelig testet ut om dagen. Tenk at det ble til at lille prinsessen vår skulle være den som snudde alt opp ned hjemme! Hehe;) Hadde jeg vært nabo med noen som hadde en unge som skrek så innmari som Runa, hadde jeg sikkert endt opp med å ringe barnevernet! Haha. For så ekstremt høres det ut, også har vi Trym Marius som skriker tilbake når han får vondt i øra. Så her er det livat om dagen, blir godt når hverdagen og rutiner er tilbake for fullt. Det er noe vi alle sammen trenger nå, ferie er ikke bare avslapning, nei! ;)

De som mener ferie er det har ikke tre barn , en på 15 år, 6 år og 4 år. Tror det blir godt for Runa og starte i barnehage den 14.08, få ut litt energi der og slippe og gå med oss hele dagen. Kan fort bli litt kjedelig for hun det også, full forståelse for det. Nå skal det sies at Runa er en veldig god jente, omsorgsfull og kjærlig <3 Bare har en liten periode nå da alt er galt, håper den er liten! Hehe. Nå føler jeg at jeg ikke gjør annet en og sjonglere mellom barna, som en fredsmegler. Vasker og rydder 24 timer i døgnet, da de kaster det de finner når de finner det for goedt. Så her har dere meg om dagen, så ikke så masse tid til blogging haha. Men allikevel elsker jeg å være mamma, og savner de kjempe masse når de er hos pappaen sin <3 

Noen andre som har det sånn nå i ferien? Har på følelsen det ikke bare er oss ;)

Nydelige jenta mi, du kommer til og bli en sterk kvinne når du blir stor! <3 Du vet hva du vil ,og du er like vrang som mammaen din! Haha ;)

 

#mamma #datter #familie #ferie #foreldre #barn #foreldreogbarn

2 Kommentarer

Eilen

02.08.2017 kl. 18:51
Husker Runamor med det ja😍

"Okei"

Martemeomamma

02.08.2017 kl. 18:56
Eilen: Ja hele tiden og det <3

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits