Martemeomamma |Jeg er et løvetannbarn!

Follow

Hissig som en lemmen

  • 06.08.2017 kl.17:07

Hei alle fine 💕

Søndag ja, hvile dag for mange. Her har Eirik ommøblert hele soverommet våres igjen hehe. Ble mye bedre plass da, og mer praktisk. Er så glad for at han er litt lik meg på det området, jeg elsker jo å forandre!

I går organiserte vi hele kjøleskapet også, ble veldig bra:) Vi elsker og bo her begge to nå, det gjør meg veldig glad. Jeg har trivdes her hele tiden, men Eirik har ikke følt seg helt hjemme her. Nå gjør han heldigvis det, viktig at alle trives synes jeg.

I dag er det jo regn igjen, og Trym Marius vil ikke ut da. Så da fant jeg frem et lerret og maling til han, da kom kunstneren frem i han:) Det ble kjempe fint, legger bilder under her. Jeg skriver blogginnlegg fra mobilen om dagen, derfor alle bildene bare kommer nederst. Ikke funnet ut av det enda hehe. Jeg har en del smerter om dagen, da orker jeg ikke sitte på kontorstolen og skrive. Jeg vil jo gjerne oppdatere dere selv om formen ikke er på topp, så da ble dette løsningen.

Jeg er i veldig dårlig humør om dagen, lett antennelig som Eirik sier ;) Så ikke så lett og forholde seg til meg da, mener ikke noe vondt med det. Bare ikke alltid lett og holde humøret oppe, og det dukker jo opp nye ting hele tiden. Kommer et innlegg om litt av det som skjer i hodet mitt om dagen, bare ha ork til og skrive det. Nå blir den energien jeg har brukt på barna, de er jo hjemme hele tiden nå. Runa starter jo ikke i barnehage før 14 , og pappaen hennes jobber. Så da må Runa gull være hjemme med meg og Eirik, frem til barnehagen er trygg:)

Nå skal vi spille kort med Trym Marius og lage middag, kose oss litt før det er natta :) Trym Marius begynner jo på sommerskole i morgen, en spent gutt her :) Bakte også noen gode brød i dag, er jo så fort gjort. Er så lei av og måtte være i ro, så noe må jeg gjøre! Haha

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits