Martemeomamma |Jeg er et løvetannbarn!

Follow

UKEN SOM GIKK #17

  • 08.08.2017 kl.12:18

Hei alle fine! <3


Akkurat nå

Driver jeg og ordner til vi skal på gå tur, pakke litt vann og kjeks:) Greit og finne på litt med Runa og Marley, så vi ikke bare sitter hjemme frem til hun starter i barnehagen. Også har vi ryddet og vasket hus på morgenen, elsker når det er ryddig! Hehe. Er jo så mye lettere og slappe av hjemme når det er orden. :)
 

Ukens opptur

Trym Marius sin første dag på AKS, han trives så godt der og det gjør meg veldig glad <3 Nå har han jo begynt på sommerskole også, der går det veldig bra. Han trenger og bli stimulert, da han liker og bruke hodet. Førsteinntrykket av skolen er bra, så vi krysser fingrene. Håper også det blir like bra for Victoria når hun starter <3


 Ukens nedtur

Legevaktturer, prøver og styr. Heldigvis har de funnet ut hva som var galt, hvertfall en av tingene. Eggstokkbetennelse er ikke så godt, hatt mye smerter og formen har vært dritt. Begynner og bli litt bedre, men ikke helt på topp enda. De har også tatt en del prøver nå ang stoffskifte, da det er noe som ikke stemmer.

 

 Ukens opplevelse

Vi fikk jo lunch besøk fra dalen, det var veldig hyggelig <3 Runa har også blitt meldt inn på rideskolen, hun gleder seg masse:) Hun fikk også pakke i posten i går, hun bare strålte! :) Alt hun trenger til rideskolen, har vi fått kjøpt inn. Legger ut bilde og link under her:)

  

  

Ukens innkjøp

Runa sitt rideutstyr, fikk kjøpt alt for en billig penge. Sånt er jo så dyrt her i Norge, men brukte en side fra Sverige som er rimeligere. Bestilte selv derfra da jeg hadde hest, bra kvalitet og fine ting:) Handler på Børjes Tingsryd! Link HER  Ukens tanke

Familie, bryllup og formen min og ikke minst venner. Merker at ting har forandret seg en del, noen er der og andre ikke:( Familie har jeg ikke så mye av, ikke som jeg har kontakt med. Venner blir det bare mindre og mindre av, spesielt etter jeg ble syk. Er vel kanskje sånn når man blir voksen, man sklir fra hverandre?
Jeg går mye hjemme med Eirik, barna og hundene. Er vel egentlig sånn livet mitt er nå, savner og ha litt venninnetid osv. Mange tanker som surrer i hodet mitt om dagen, føler jeg ikke klarer noe. Å det er så mye jeg vil klare, jobbe er en av de.
Ha et sosialt liv igjen, for det har ikke jeg og Eirik på noe måte.

Vi har snart 1 års dag, og Eirik har 1 år rusfri snart. Så da skal vi prøve og gjøre noe koselig og litt spesielt sammen, det trenger vi nå <3
Noen forslag til det?

Ukens film/serie 
Fortsatt Greys, og nå ska vi starte på Game of thrones igjen <3

Ukens craving
Ikke noe, har ikke så mye matlyst om dagen.

Ukens antrekk

Har ikke noe, da jeg ikke har orket og ordne meg denne uken;)


 Denne ukens fokus

Å bli bedre, og bryllupet våres <3


 

Denne ukas utfordring
Slippe tankene litt, blir veldig sliten av det. Å ikke så mye søvn, og en del trist:(

Dette gleder jeg meg til denne uka 

Kose meg med den familien jeg har <3 Nyte dagene med Runa før barnehagen starter igjen, selv om hun skriker! HahaUkens mest leste blogginlegg

Hadde det vært meg, hadde jeg ringt barnevernet. HER

#ukensomgikk

4 Kommentarer

Danian. Gutteblogger

08.08.2017 kl. 12:25
Dumt med den betennelsen da. Håper du får det bedre ettervert

Hører du får en fin uke sommer nå da

Martemeomamma

08.08.2017 kl. 18:56
Danian. Gutteblogger: Ja var litt kjipt:( ja går seg nok til:) Ja i dag har vi vært på en nydelig tur:) Håper du får en fin uke også:)

Stine Sophie Lundsrud

08.08.2017 kl. 18:21
Ser ut som du har hatt en fin uke, utenom bettennelsen. God bedring og ønsker deg en fin kveld :)

Martemeomamma

08.08.2017 kl. 18:56
Stine Sophie Lundsrud: Ja den har vært helt grei:) Takk <3 Takk det samme:)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits