hits

Martemeomamma |Jeg er et løvetannbarn!

Follow

Urolig natt..

  • 13.08.2017 kl.18:07

Hei alle fine <3 

Natten i natt har ikke vært noe koselig, et veldig vondt mareritt. Håper natten i natt blir bedre, for er en stor dag i morgen. Runa har første dagen sin i nye barnehagen i morgen, å jeg gleder meg så masse <3 Er jeg og Eirik som skal følge hun, så det blir stort. Er jo en ny epoke i livet for oss alle sammen etter vi flyttet til Oslo, og vi digger det alle sammen:) 

Eirik og jeg var på joggetur i dag, og hadde trappeintervaller også. Er så deilig og være litt aktiv, men jeg må også være litt forsiktig. Kjenner jeg må ta det litt med ro, men jeg gjør det jeg klarer. Håper dette vil hjelpe litt på smertene mine i lengden, det hadde vært veldig deilig. Deilig og ikke leve på sjokolade og is, var jo det det gikk i hele tiden. Jeg elsker og spise sunt, så får håpe det varer:) Viktig og ikke være alt for streng mot seg selv også, er jo masse godt man kan lage uten sukker. Fått tak i en iskremmaskin nå, så da blir det hjemmelaget is:) 

Vi skal til Sverige på onsdag, så da får vi handlet en del der. Blir godt og få fylt opp skapene litt igjen, handle billig glutenfritt i Sverige. Er en del vi skal denne uken, så kommer flere oppdateringer. Kjenner jeg har litt mer energi til blogging også om dagen, og det liker jeg.

Ha en fin kveld <3

Love my tattoo´s <3

#familie #foreldre #tattooedmom #tattoo #livsstilsblogger

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no