Martemeomamma |Jeg er et løvetannbarn!

Follow

Viktigere å ta bilder av barna enn at de skal få en fin dag!

  • 21.08.2017 kl.20:29

Hei alle fine <3

I dag ble jo gutten min skolegutt, tiden går så fort! Trym Marius har blitt så selvstendig på mange måter, og det er jo bra. Selvfølgelig litt rart også, da jeg liker og dulle med barna mine.. Hehe. Viktig at de får prøve ting selv, og utvikle seg. Jeg har innsett at jeg kan ikke være så hønemor, og ikke minst så sinnsykt overbeskyttende hele tiden. Men tilbake til det innlegget skal handle om. Trym Marius sin 1 skoledag. Da vi kom ned på skolen var det veldig mange folk, og det bare strømmet på med flere. Jeg så Trym Marius ble mer og mer usikker og sliten. Han gikk og la seg på en tralle som sto på gresset, men da var det noen kom bort og sa ifra. De var redd den skulle trille osv, men jeg mener den sto støtt. Trym Marius har et behov for og gjøre sånt, bare trekke seg litt unna til tider. Jeg har full forståelse for at det ble for mye for han, det ble det tilomed for meg også. Først ble jo alle ropt opp og måtte hilse på rektor, så møte fadderen sin. Så var det og bli tatt bilder av, og det var ikke den eneste gangen. Jeg er veldig glad i og ta bilder, men det var så stort fokus på de bildene. foreldrene skulle få tatt bilder av barna, og det var tydeligvis viktigere en barna. Barna måtte stille seg opp så mange ganger, og på forskjellige steder. Trym Marius ble til slutt helt på gråten, så jeg gikk opp og hentet han og vi satt oss et roligere sted. Vi satt og pratet og koste oss, det trengte vi begge to <3 Så skulle vi gå inn i klasserommet alle sammen, og da ville Trym Marius bli med. Når vi skulle inn var det fullstendig kaos, Trym Marius kom seg ikke frem til plassen sin engang, jeg fikk så vondt av han. Når vi endelig hadde kommet oss inn på plassen hans, da bare revnet det for han. Da satt det en gutt han ikke kjente ved siden av han, og det var ikke han forberedt på. Han må forberedes på ALT, eller så raser hans verden.  Dette endte i gråt og fortvilelse, han nektet og sette seg. Så bildet jeg fikk tatt var av en tom stol, men det er helt greit. Jeg og Trym Marius satte oss inn på et grupperom, så jeg fikk roet han litt ned. Jeg hater denne dagen sa han, verste dagen i mitt liv. Sånn skal ikke 1 skoledag være, men for mange er det sånn. Jeg tror ikke Trym Marius var det eneste barnet som slet litt i dag dessverre:( Glad jeg har muligheten til og være der til han føler det er greit at jeg går, at jeg kan ta meg den tiden.

Veldig leit at det skal være større fokus på og ta bilder, enn å sørge for at barna får en fin dag. Jeg har full forståelse for at man vil ta bilder av barnas 1 skoledag, ikke misforstå meg. Jeg tar jo bilder av alt, og elsker det. Jeg bare ser ikke vitsen med at barna skal stille seg opp 5 ganger, barna var dritlei og det var ikke vanskelig og se. Alle har jo forskjellig syn på ting, men dette var min mening.

Håper Trym Marius får en finere dag i morgen <3

Nydelige gutten min, du kommer til og bli noe stort du Trym Marius! <3

 

#høysensitiv #skolestart #familie #foreldre #barn #oslo #mamma #livsstilblogger 

4 Kommentarer

Andrea

21.08.2017 kl. 21:02
Så herlig!!

Martemeomamma

22.08.2017 kl. 09:25
Andrea: <3

Bente

21.08.2017 kl. 21:17
:) Han får helt sikkert en finere dag i morgen! Han har jo deg til å hjelpe seg. Du er flink, så dette klarer dere.

Martemeomamma

22.08.2017 kl. 09:26
Bente: Tusen takk <3 Ja håper han får det, han er hos pappaen sin denne uken, men jeg er jo tilgjengelig hvis det er noe:)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits