Martemeomamma |Jeg er et løvetannbarn!

Follow

Resultatet endelig!

  • 22.09.2017 kl.19:36

Hei alle fine <3

I dag har jeg fått tatt litt bilder, er litt kaos rundt her da vi pusser opp. I dag er det soverommet til meg og Eirik som står for tur! Ferdig malt i skrivende stund. Kjenner jeg er veldig tom for energi i dag, så går ikke så fort. Har liksom ikke landet etter jeg og Victoria var på tur, og det har gått i ett. Veldig fornøyd med alt vi har gjort her da, og hjelpen vi har fått av svigermor:) Gleder meg masse til og vise det til de små, når de kommer hjem på mandag <3 Håper de blir fornøyd, og liker det vi har gjort. Jeg synes rommet deres ble kjempe fint, og så lyst og koselig! 

 

Har malt endeveggen i fargen diskret. 
Synes den var veldig fin:) 
 

Har satt inn ny kommode fra Ikea, og lagd et opplegg til undertøy osv ved siden av:) Teppet er også fra Ikea. Så nå har jeg plass til alle klærne der :)

 

Laget plass til oppbevaring oppe på klesskapet, og under sengen deres. Vi har ikke så stor leilighet, så da må vi utnytte plassen vi har:) De har også hver sin sakkosekk nå, da svigermor kjøpte til Runa også:) Kjekt for de kan de ha med inn i stuen også, lette og ta med rundt i leiligheten.

 

Vi har jo også malt den ene veggen i stuen, det gjorde en stor forskjell. Det ble lunere med engang, jeg elsker det. Nå elsker jo jeg forandringer, og pusse opp det vi har. :)

Her har jeg også brukt fargen diskret, den passer godt til de hvite veggene. Jeg var så heldig og få meg et maleri av Marianne Aurli, jeg digger kunsten hennes:)

Alle veggene i hele leiligheten her var hvite, så var godt med litt forandring. Jeg elsker blå, så har jo litt blå innredning her hjemme. Nå har jeg også malt veggene på kjøkkenet her blå, og det ble knall fint:) 

Jeg bare elsker det,.Fargen heter Deco Blue. Er ikke så mye som skal til før det blir en helt ny leilighet, og vi er fornøyd <3 Dette er samme fargen vi maler rommet våres i nå, gleder meg til resultatet:)

Hva synes dere?

 

#oppussing #interiør #maling #hjem #foreldre #barnerom

2 Kommentarer

Victoria Larsen

22.09.2017 kl. 21:07
Veldig fint! :-)

Martemeomamma

22.09.2017 kl. 21:54
Victoria Larsen: Takk:)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits