Martemeomamma |Jeg er et løvetannbarn!

Follow

Botox er viktig for min del!

  • 29.09.2017 kl.18:54

Hei alle fine <3

 

Dere som har fulgt meg en stund, vet jeg har slitt mye med søvn! Dette har resultert i mange ekstra rynker, og har ikke vært så begeistret for det. Jeg sliter nok med min selvtillit fra før av, og det ble ikke ikke bedre av alle rynkene. Jeg testet ut en del serum og kremer et par måneder, men det funket ikke:( Så brukte god tid på og bestemme meg, om dette var rette valget for meg.
For det er opp til hver enkel person hva de vil gjøre med sin egen kropp, ingen andre som avgjør det.
Botox har virkelig hjulpet meg, og for meg var det rett og gjøre.

Jeg drar til en dame på Holmenkollen, og hun er kjempe flink! :) Jeg var kjempe nervøs første gangen jeg skulle teste dette, da jeg takler nærkontakt dårlig. Hun var kjempe tålmodig med meg, og forklarte alt veldig nøye. Hjalp veldig at det bare var meg som var der, og ikke flere klienter. Det blir så mye mer privat, og det passer meg bra. Anbefaler virkelig og ta både Botox & Teosyal hos Gina Celso! Hvis det er noe du skal da, selvfølgelig.

Jeg lette på nettet osv etter et sted jeg følte de var flinke, og det var ikke så lett og finne noe info. Så derfor tenkte jeg det var greit og ha et innlegg, om det og ta botox. Mange lurer jo på om dette gjør vondt, og hvordan det er å ta botox. Jeg synes det er litt vondt, men går kjempe fort over. Jeg trodde det skulle være verre en det var første gangen, så positivt overrasket da. Andre gang jeg tok det, kjente jeg det litt mer! Hehe. Fortsatt veldig verdt det for min del, da det hjelper meg en del. Ja jeg vet jeg har en del og jobbe med, angående min selvtillit. Dette var mitt valg, og jeg angrer ikke et sekund på at jeg valgte og ta botox og teosyal. Gina er kjempe dyktig, og vet virkelig hva hun holder på med. Veldig viktig når man skal ta dette, at det er en person som kan det. Å som har lov til og holde på med det, for det er veldig strengt. Man vil jo at det skal bli fine resultater, og det får dere hos Gina <3 

 

Først så vasker hun med en rens i ansiktet mitt, lurt og ikke ha på sminke. Så tegner hun opp der hun skal stikke.

 

Som dere ser så er det en del rynker der, å dette er pga veldig lite søvn over lang tid. Søvnen min får jeg ikke gjort så mye mer med, vertfall ikke enda. Jeg gir meg ikke, jeg skal få vekk marerittene. Jeg var jo på denne timen på mandag, så ser resultater allerede.

Som dere ser så er alt i orden, og det er kjempe fint der.

Rent og pent, og behagelig atmosfære. Det er viktig for min del, og garantert andre også!

Her er utstyret hun bruker, alt er innpakket før bruk!

 

Jeg vet det er mange fordommer mot botox og teosyal, eller restylane som flere bruker isteden for teosyal. Jeg tenker at det er jo opp til hver enkelt hva de velger. Jeg har ikke dette innlegget for og få andre til å ta botox, men for og opplyse de som vil vite mer. Dette er heller ikke et sponset innlegg, så jeg skriver fordi jeg har lyst til det. Jeg anbefaler også Gina fordi jeg er super fornøyd med henne, det er en flott dame:)

Nå har jeg og Trym Marius vært på kino og kost oss:) Så nå er det og spise en sen middag med barna, før de skal legge seg <3 Elsker at det er helg nå, så vi bare kan kose oss med barna <3

God helg, og ta vare på hverandre <3

#botox #teosyal #selvtilit #livsstilsblogger 

 

2 Kommentarer

Alexandra Flaa

30.09.2017 kl. 22:13
Syns det er veldig trist at du skal skrive om botox på denne måten. Trist at det er med på kroppshysteriet som allerede er altfor stort. Synd du skriver så detaljert om det med bilder og forklaringer, det kan være avgjørende for om flere velger å utføre det. Veldig trist at flere bloggere henger seg på denne bølgen :(

Martemeomamma

01.10.2017 kl. 14:26
Alexandra Flaa: Jeg skriver om det fordi jeg er 32 år nå Alexandra <3 Jeg har gjort det av mine egne grunner, fordi det er noe jeg sliter med. Jeg har lesere i voksen alder, for det meste :) Og jeg oppfordrer ingen til og ta det, men jeg opplyser ang tema bare. Som jeg skriver, det er opp til hver enkelt hva de gjør med sin kropp. Det beste er hvis man er glad i seg selv som den man er :) For meg er ikke dette en bølge , men et personlig valg jeg har tatt <3 som jeg også tenkte godt over før jeg tok det:)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits