Martemeomamma |Jeg er et løvetannbarn!

Follow

Tips til en glutenfri skolelunsj!

  • 05.10.2017 kl.17:05

Hei alle fine <3

Denne uken er jo egentlig de små hos pappaen sin, men Trym Marius har sovet hjemme her i natt. Så i dag skulle vi ha en bakedag, og det er jo så koselig:) Jeg er veldig glad i å lage gode lunsjer til barna! Synes det er gøy å se hvor fornøyd de blir! I dag har vi bakt litt forskjellig, som vi har puttet rett i fryseren. Greit og ha litt og velge i, og som man kan ta rett opp av fryseren og legge i matpakken deres. Siden vi spiser glutenfritt, er det jo litt mer jobb og lage til. Men vel verdt det, når jeg ser hvor godt de spiser.

Flinke Trym Marius, han hjalp virkelig masse til i dag. Glad i og bake den gutten der, men hender det blir litt kjedelig også.. Hehe.

Deilige pizzasnurrer til heving, disse var lette og lage også:) Oppskrift finner du HER! Anbefaler virkelig denne oppskriften:)

Ferdig resultat, og de var knallgode! :)

 

Vi bakte også bananbrød, synes det er greit og sende med innimellom:) Jeg brukte denne oppskriften HER
Men lagde det med litt forskjellig mel. Jeg brukte kokosmel og hirseflak, og en lys mel blanding. Hadde også økologisk vaniljepulver i tillegg til vaniljesukker. Den ble kjempe god, og Trym Marius var også fornøyd med den. :)

Jeg skjærte opp dette brødet, og pakket inn en og en enkel skive i plast. Så fryste jeg ned alt sammen, veldig enkelt og bare ta opp en skive som er ferdig pakket i plast da:)

 

Siste vi lagde var blåbær muffins og bringebær muffins, de ble også veldig gode! :) Jeg brukte denne oppskriften HER, men jeg brukte kokosmel og hirseflak i tilegg til det fine melet her også! :)

Kjempe kjekt og fryse ned, og så digg og ha med i matpakken:)

Håper dere fikk litt tips til hva dere kan sende med, og at dere liker oppskriftene:) Jeg likte de veldig godt, blir glad de gangene jeg finner gode glutenfrie oppskrifter.

 

#glutenfritt #glutenfri #bake #glede #sønn #kjærlighet 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits