hits

Martemeomamma |Jeg er et løvetannbarn!

Follow

Jeg ble kastet i det!

  • 13.10.2017 kl.16:28

Hei alle fine <3

I går utfordret jeg meg selv til de grader, på alle mulig punkt. Jeg ble virkelig kastet ut i det for og si det mildt, men angrer ikke på det. Jeg hadde min første ridetime i går, og det var en veldig følelsesladet time. Det sykeste av alt er at jeg ble kastet ut i en sprangtime! Hehe. Så første ridetimen ble ganske tøff ;)
Jeg har jo ikke ridd ordentlig på over 5 år, så var litt og venne seg til igjen. 
Så i går travet jeg og hoppet to ganger på de minste hindrene, de største turte jeg ikke.. ;) Tror det bare var bra at jeg ble litt kastet i det, så rakk jeg ikke angre meg. Hadde glemt hvor slitsomt det var og ri, var en hard og fin treningsøkt. Trodde faktisk jeg kom til og kjenne det mer i kroppen i dag enn jeg gjør nå.

 Runa hadde jo ridetime før meg i går, og hun elsker det bare mer og mer. I går fikk de trave på banen, og hun var kjempe flink. Jeg må jo leie hun på de timene, så i går sprang jeg tre runder ved siden av hun på banen.
Jeg hadde over 18000 skritt i går, og 14 kilometer. Så ble litt trening i går da, fornøyd med det.

Legger ved bilde av søndagen, da jeg faktisk red på tur med Julie. Julie har en hest hun er fôrrytter til, og jeg var så heldig og få ri på den. Julie er venninnen til Victoria, veldig flott jente <3 Tenkte det var greit og komme seg opp på en hest før jeg hadde time i går, glad jeg gjorde det! :) Nå skritta jeg bare på søndagen da, så var veldig andeledes på ridetimen. Måtte jobbe litt hardere på den ridetimen, men hadde ikke vondt av det.

Håpet er nå og finne tilbake til den gleden ved og være med hestene, og den frihetsfølelsen det gir <3

 

 

I natt har jeg bare sovet 4 timer, og det er alt for lite merker jeg. Må bare gjøre det beste ut av det, ikke så mye annet og gjøre.
Jeg og Eirik var med Runa på 4 årskontroll i dag, og det gikk kjempe bra. Gleder meg til helgen med barna nå, deilig når de har fri:)

I helgen skal vi også på Oslo Horse Show, det blir stas!:) 

God helg alle sammen <3 

#oslo #familie #barn #hest #alnaridesenter #rideskole #helg 

 

2 Kommentarer

Victoria Larsen

13.10.2017 kl. 19:12
Koselige bilder :-)

Martemeomamma

14.10.2017 kl. 07:45
Victoria Larsen: Takk:)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no