hits

Martemeomamma |Jeg er et løvetannbarn!

Follow

Når skal det gi seg?

  • 15.10.2017 kl.09:15

Nå er jeg så dritt lei! :( Skjønner ikke hvorfor det ikke gir seg, og bare kommer tilbake hele tiden! Blir så sliten av det, tar litt på det her. Nå har jeg slitt med halsen og forkjølelse lenge, helt siden august i fjor. Sist jeg var hos legen nå, da sendte han henvisning til nese-øre-hals spesialist. Da jeg har hatt halsbetennelse mange ganger nå, er ikke normalt og være så mye syk. I dag våknet jeg igjen med vondt i halsen, og kjempe forkjølet. Før august i fjor var jeg nesten aldri syk, men sånn er det ikke lenger. Legen mente det var derfor kroppen ikke samarbeidet, og at jeg er trøtt hele tiden. Rett og slett fordi jeg har så mange halsbetennelser, da går jo kroppen med betennelse og sykdom hele tiden.
Er jo litt ventetid her, så fikk ikke time der før starten av november.

Eneste positive med at jeg våknet sånn i dag, er at jeg ikke ble syk før barna skal til pappaen sin. De drar jo dit i morgen, så da er det bare en dag med sykdom når de er hjemme. Får bare gjøre det beste ut av det, vi skal kose oss i dag uansett tenker jeg <3 I dag skal vi på Oslo Horse Show, og jeg gleder meg masse:) Det blir jeg og Trym Marius, også skal Tina og datteren hennes bli med. Så da blir det kos med barna, og litt venninnetid samtidig <3 Eirik og Runa skal gå tur i skogen, og ha med seg begge hundene. :) Runa gleder seg til det, hun ville gå med Marley sa hun... :) Jeg elsker det familie livet vi har, ville ikke byttet det mot noe annet <3
Jeg er heldig som har 3 flotte barn og en flott samboer, og ikke minst to nydelige hunder <3 

Ta vare på det dere har i livet, vet aldri når det tar slutt! Nyt hver dag som det skulle vært den siste, vær glad for det som er positivt <3 Vet det er lett og sette seg fast i det som er dritt, men bare prøv og tenk på det som er bra:) Hjelper meg noen dager, eller så hadde jeg tørnet tror jeg hehe ;) 

 

Ha en flott søndag <3

#familie #foreldre #barn #hest #oslo #søndag

2 Kommentarer

Cecilie kristiansen

15.10.2017 kl. 09:46
God bedring <3 kjedelig å være så ofte syk. Håper di finner ut hva som gjør det, når du kommer deg til øre nese hals spesialisten.

Martemeomamma

15.10.2017 kl. 19:30
Cecilie kristiansen: Takk <3 Ja er det, går på rundgang her hjemme:( Ja håper jeg også at de gjør:)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no