Martemeomamma |Jeg er et løvetannbarn!

Follow

Beste valget jeg har gjort!

  • 18.10.2017 kl.15:24

 

Angrer ikke et sekund på at jeg trosset skrekken min, beste valget jeg har gjort på lenge. Dette er noe jeg har savnet så sinnsykt mye, og jeg elsker og være tilbake igjen. Det vil ta tid, men det største skrittet er allerede tatt. Angsten skal ikke få bestemme over meg, jeg skal være sjefen!
I går var jeg på min andre ridetime, og jeg elsket det. Jeg hadde jo første ridetimen på Alna ridesenter, der Runa også rir. Tenkte det var greit og ha det på samme sted, men desverre funket ikke det så bra.. :( Jeg havnet på nybegynner 3, og de hadde alt begynt og skulle hoppe. Jeg er ikke der helt enda, og har en liten vei og gå før jeg tørr det. Jeg hoppet på det minste hinderet der, men bare da knøt det seg i hele meg! Trodde faktisk jeg kom til og få et panikkanfall på hesteryggen, og vil helst unngå det. Men fortsatt glad for at jeg ble kastet litt inn i det på første timen, for da ble ikke andre timen så skremmende.

Andre timen min hadde jeg på Nordtvet rideskole & besøksgård. De var litt mer på det nivået jeg er nå. Så blir til at jeg skal fortsette der, og Runa på Alna ridesenter. Blir også litt lettere når vi har hver våres dag, så blir det ikke så mye stress.
Nordtvet rideskole ligger bare 3 minutt unna meg med buss, så passer bra!:) Etter ridetimen fikk jeg også være med og hjelpe til litt, med og stelle de og sette de ut osv. Jeg har en lenger vei og gå når det gjelder på bakkeplan en på ryggen, så skal jobbe litt ekstra med det fremover.

Får ikke sagt det mange nok ganger hvor glad jeg er for dette, hest ga meg en trygghet som ikke noe annet kan gi. Så håper virkelig jeg kommer dit igjen, for jeg savner den tryggheten <3 Bare den frihetsfølelsen av og drive i stallen, rett og slett bare nyte tiden med hestene <3 Der kan jeg bare være Marita, ikke mamma eller husmor. Bare Marita. Det trenger man noen ganger, lade opp med positiv energi! :) 

 

Her er litt bilder fra i går <3

Har dere noe annet en familie som gir dere en god trygghet? 

#ridning #hest #nordtvetrideskole #hesterbest #angst #mestring #utfordring #mamma #livsstilblogger 

8 Kommentarer

julietalivstil

18.10.2017 kl. 16:04
Fint innlegg:)

Martemeomamma

18.10.2017 kl. 20:29
julietalivstil: Tusen takk :)

Birgitte

18.10.2017 kl. 16:05
Så koselig å se at du har kommet deg på hesteryggen igjen👍🙂det er verdens beste terapi❤️

Martemeomamma

18.10.2017 kl. 20:29
Birgitte: Ja elsker det <3 Ja helt enig med deg der <3

18.10.2017 kl. 17:30
Sååå bra Marita👏👏👏❤❤❤

Sååå stolt av deg....å såå sant...du skal ikke la angsten få bestemme over deg ❤❤

Viktig å få være bare Marita også ❤Håper formen er bedre❤

Martemeomamma

18.10.2017 kl. 20:30
Anonym: Tusen takk <3 Ja er det noen ganger, lade opp litt <3 fortsatt forkjølet og feber, men det går seg til :)

Stine Eriksen

19.10.2017 kl. 17:53
Det er så viktig at du begynner på det nivået du er så skrekken ikke blir enda værre. Hest er verdens beste hobby og det viktig at den ikke blir kastet bort av at noen setter deg på et kurs som er på et nivå høyere enn det du er selv :)

Martemeomamma

20.10.2017 kl. 20:22
Stine Eriksen: Ja jeg vet. Ja elsker og drive med hest <3 Kurset jeg er på nå, det funker veldig bra:)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits