Martemeomamma |Jeg er et løvetannbarn!

Follow

Vi skal opereres begge to!

  • 18.10.2017 kl.20:35

Hei alle fine <3

Kjenner jeg gruer meg masse nå, vet det må til. Men angsten tar så overhånd når det gjelder sånne ting, og nå skal vi operere begge to!
Som de fleste har fått med seg, har vi vært mye syke her hjemme en god stund. I dag har både jeg og Runa vært på Majorstuen, og fått en ordentlig sjekk. Vi var hos nese-øre og halsspesialist. Utfallet ble operasjon på oss begge to, og bare med en uke i mellom. Runa har neste uke, og jeg uken etter der. Så dette gikk veldig kjapt, var ikke snakk om lang ventetid der nei. Jeg hadde jo egentlig ikke time før i november, og det var bare til før undersøkelse. Men når jeg var der med Runa i dag, så fikk jeg time i samme slengen.
Dette er arvelig mente han, så da har barna arvet dette fra meg. Ikke så fin ting og arve i grunn, men ikke noe og gjøre med det da. Trym Marius og Victoria har jo begge fjernet mandlene, og nå er det meg og Runa sin tur.
Trym Marius og Victoria er jo nesten aldri dårlig etter de fjernet mandlene, ble jo to nye barn <3 Krysse fingrene for at det blir det samme for meg og Runa. Spesielt Runa :) Gruer meg mest til hennes operasjon, er like nervøs hver gang! :( Men så lenge det kan gjøre så hun slipper og være så mye syk, så er nok dette det beste <3 Er jo vesle prinsessa mi, så ikke rart det river litt i mammahjertet da. 

Ønske oss lykke til da <3 

#familie #operasjon #syk #barn #mamma 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits