Martemeomamma |Jeg er et løvetannbarn!

Follow

Dag 1 på Modum bad!

  • 08.11.2017 kl.16:41

Hei alle fine <3

Her har det regel rett vært veldig stille, da jeg føler jeg lever i et smertehelvete om dagen. Vet faktisk ikke om jeg hadde fjernet mandlene, hadde jeg vist hvor vondt det gjorde. Hatt null energi da jeg ikke spiser , og bare nipper til litt vann. Så føler meg ikke særlig fresh med andre ord, XS er for stort! Og sånn vil jeg ikke ha det. Jeg har ligget i senga , sovet og tatt smertestillende. Ikke gått i så mye annet en det nei , spennende for kjæresten min eller ikke;)

I dag kjørte svigermor og Eirik meg til Modum bad , litt rart og være tilbake her igjen. Takk svigermor for at du stiller opp når jeg er her , setter stor pris på det <3 Å som som vanlig jævlig og dra fra familien og mine kjære 4 beinte <3 Fikk faktisk i meg litt velling til middag nå, mens de andre spiste Chile con carne eller hva det heter. Gleder meg masse til en viss person skal komme her nå, men er vist nærmere kveldsmat :) Kommer oppdatering på hva jeg skal disse dagene , bare vær tolmodig med meg :)

Nå skal jeg gå i stallen en tur , da jeg har heste abstinenser Hehe . Og trenger og klarne hodet , da det nå er overload der:( Ha en flott kveld når den tid kommer :)

2 Kommentarer

Cecilie kristiansen

08.11.2017 kl. 17:29
Uff masse masse god bedring <3

Martemeomamma

08.11.2017 kl. 19:29
Cecilie kristiansen: Tusen takk fine deg <3

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits