hits

Martemeomamma |Jeg er et løvetannbarn!

Follow

Endelig et lite håp!

  • 25.11.2017 kl.17:37

Hei alle fine <3

Jeg skrev jo i går at jeg skulle komme tilbake til et par ting, så her er et innlegg om en av tingene. Jeg var på en smerteklinikk på torsdag, og hadde ikke forestilt meg det utfallet som ventet meg. Jeg ble jo diagnostisert med Facetledssyndrom for ca 7 år siden, men dette ble ikke tatt seriøst. Da legen jeg hadde da, ikke hadde hørt nok om denne sykdommen før. Så jeg føler jeg liksom ikke har blitt hørt, eller forstått nok.
Så fikk jeg diagnosen Fibromyalgi for ca 2 år siden. Så da satt jeg der da, med to diagnoser, men ikke noe mindre smerter. Siste beskjeden jeg fikk på sykehuset var at; Dette må du leve med. Du må lære deg og leve med smertene, og gjøre det beste ut av det. Jeg er 32 år og har tre barn, jeg vil ikke lære meg og leve med det. Jeg vil fighte mot dette og bli bedre, ikke bare gi opp! 

Så nå til det de sa på smerteklinikken, og hva vi kom frem til.

Da jeg kom inn til legen, møtte jeg endelig forståelse! Han kjente godt til han som hadde satt diagnosen Facetledssyndrom, da han hadde jobbet på akkurat denne smerteklinikken tidligere. Så legen jeg var hos nå, hadde lært opp han som satte den diagnosen på meg. Hva er oddsen?
Å endelig var det noen som skjønte alt, jeg ble så glad at jeg begynte å grine. Å det kan gjøres noe med, jeg kan få det bedre <3 Alle smertene vil ikke bli borte, men det kan reduseres. Så jeg skal tilbake på mandag, og da starter vi på behandlingen. Først skal det settes to sprøyter i ryggen min, inn i facetleddene. Så skal jeg ligge med intravenøst i en time, med en medisin som kanskje funker. Jeg har også begynt på nye medisiner, noe som er for nervesmerter.
Skal gå til behandling der fremover, så krysser alt for at dette skal virke! <3

Dere kan lese om Facetledssyndrom HER

 

 

#fibromyalgi #facetledssyndrom #håp 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no