hits

Martemeomamma |Jeg er et løvetannbarn!

Follow

Satte mange sprøytestikk i ryggen min

  • 27.11.2017 kl.19:42

Hei alle fine <3

I dag var jeg jo på min første behandling på smerteklinikken, det var skremmende. Jeg gruet meg så jævlig, jeg fikk rett og slett litt panikk. De sprøytene var så lange, så hjalp ikke akkurat på det heller. Men jeg vil jo bli bedre, så da var det bare og bite tennene sammen. Kan ikke akkurat si det var behagelig, men trodde det skulle være verre. Noen punkter i ryggen var verre, og da var det veldig vondt:( Han stakk mange ganger, og på forskjellige steder i korsryggen. Tok to minutter bare, men virket lenger. De er kjempe flinke, og jeg har fått en dyktig lege. Tatt mange blodprøver i dag også, de undersøker meg veldig nøye. Ryggen har vært mye bedre i dag, så hjalp nok litt de sprøytene! :) Så krysser fingrene for at dette skal funke, bare glad det er noen som vet hva facetleddsyndrom er jeg.

I dag fikk jeg endelig kjøpt dekken og nytt halsbånd til Emmi også, hööks har jo så mye fint til hund. Ikke er det dyrt der heller, rimelige fine ting :) Er ganske kaldt her om dagen, så Emmi måtte ha noe varmt. Legger ved et bilde av det jeg kjøpte til henne:)

I morgen skal jeg i stallen fra morgen av, da jeg endelig har funnet en stall jeg kan hjelpe til i. Så skal jeg på ridetime på kvelden, så i morgen er det fullt opp. Er så glad for at jeg har funnet tilbake til dette, det gjør meg så glad <3

Nå skal jeg se på jakten på kjærligheten, og kose meg med min kjære :)

Ha en fin kveld videre:)

4 Kommentarer

28.11.2017 kl. 07:51
Sååå bra Marita👍👍💝💝Gleder meg å høre noen positive ting nå....håper dette gjør så smertene kan bli litt mindre....💝

Endelig noen som forstår....

Ønsker deg en super dag i stallen 👍👍💝Stooor klem💝

Martemeomamma

28.11.2017 kl. 08:55
Anonym: Ja veldig glad for dette <3 Godt og ha noen som endelig forstår og vet hva dette er <3 Takk for det, snart på vei dit nå:) Ha en flott dag videre :)

Anne

28.11.2017 kl. 22:12
Følger med på bloggen din , men kometerer ikke ofte . Flott å se at det "kjem se" . Liker veldig godt det du idag har fortalt om smertene dine som de har " fiksa" så bra . Diagnosen har jeg aldri hørt om , men det passer veldig med noe annet jeg vet . Mange gode tanker t alle sammen . Lykke til videre

Martemeomamma

30.11.2017 kl. 21:11
Anne: Takk <3 De jobber vertfall med saken , så krysser fingrene for at det vil bli bedre :) Takk det samme til deg <3

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no