hits

Martemeomamma |Jeg er et løvetannbarn!

Follow

Hektisk tid fremover!

  • 04.12.2017 kl.21:24

Hei alle fine <3

Her går det ganske i ett om dagen, men er jo sånn det er. Jeg er så heldig at jeg har begynt og jobbe litt i en stall, og jeg stortrives der:) Det er jo frivillig, så ikke en lønnet jobb. Men en jobb som gir meg mye, og som hjelper meg psykisk. Som flere vet, så har ikke formen vært helt på topp. Har slitt både fysisk og psykisk en god stund nå. Men føler at det og få være i stallen, er med og bedre det litt nå. Føler det går sakte men sikkert fremover, og jeg blir tryggere for hver gang. Bare veldig digg at det går fremover, og jeg kjenner på en trygghet igjen. Dette gir meg så stor glede, så setter stor pris på denne muligheten.
Har funnet ut at jeg blir ikke friskere av å sitte inne i denne leiligheten, så da måtte jeg finne noe som hjalp selv. Den største forandringen er jo den man gjør selv, men litt hjelp på veien trenger man.

Håper jeg snart får en psykolog også, da jeg har gått uten siden juni. Kjenner det er litt for lenge, så blir bra og starte opp med det igjen. Jo mer jeg sitter inne for meg selv, jo mer tenker jeg. Så da må jeg ha noe og gjøre, men viktig at det ikke er for krevende. Sliter en del med smerter om dagen, så greit og kunne styre løpet litt selv. Har jo ny time på smerteklinikken i Januar, så er jo en liten stund til. I morgen skal jeg i stallen igjen, kjenner jeg gleder meg til det <3 Jeg henger jo på ei som er lærling der oppe, så glad hun er så tålmodig med meg:) Jeg lærer veldig masse der, tilomed prøvd og barbere en hest allerede. På lørdag red jeg hesten til hun som er lærling der, så ble en liten dressur time. Veldig gøy, og jeg koste meg masse! :)

Eirik red jo også ordentlig for første gang, han var kjempe tøff:) Han fikk jo også se at det var ganske så normalt at typene var med i stallen, så da følte han seg ikke så alene.. Hehe. Var jo to av jentene som hadde med typen, og de red også. Eirik synes faktisk det var veldig gøy og ri også:) Koselig og kunne gjøre sånne ting sammen også, setter pris på det <3 

Nå må jeg sette igang med lesing så fort som mulig også, så jeg klarer eksamen i realkompetanse i juni. Så her blir det en del fremover, bare håper jeg klarer dette:) Men skal gjøre så godt jeg kan, mer får jeg ikke gjort. Godt og ha noe og gjøre, så det ikke blir tid til og tenke så mye. Krysser fingrene for at jeg kommer inn på engelsk og samfunnsfag i Januar også, så blir jeg ferdig med de to:) Nå skal jeg sette opp døren til rampenissen her hjemme, så da er det nok to som blir fornøyd når de våkner i morgen:) 

Ha en flott kveld videre <3 

2 Kommentarer

anonym

05.12.2017 kl. 13:11
hei :) tenkte bare å tipse deg med at siden du er over 23 år, så kan du søke på 23/5 års regelen. kanskje det du har tenkt til, men hvis ikke så er det slik at det er kun seks fag du trenger å ta ( matte, engelsk, naturfag, samfunsfag, historie, norsk ) og hvis du melder deg opp som privatist så kan du ta alle disse fagene på et halvt år, så du slipper å ta to fag i halvåret osv. det er selvfølgelig mye jobb, men det går også mye raskere, og du kan starte fortere på det du vil videre. det kreves at du har jobbet ved siden av i de siste fem årene dine. som tilsammen på fem år blir 100% da du også har barn, inngår dette også som en " jobb" og vil også telle på de 100% dine. har gjort det samme selv :) da står du likt som alle andre når det kommer til vitnemål. det koster penger å gå privatist, men dette er noe du kan søke on dekke fra nav :) jeg fikk det

Martemeomamma

05.12.2017 kl. 15:37
anonym: Tusen takk for tips :) Jeg skal i hovedsak ta fag for og gå mer kunnskap, og får og ha noe og pusle med :) Skal bli vurdert for realkompetanse med tanke på hestefag :)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no