hits

Martemeomamma |Jeg er et løvetannbarn!

Follow

Man dømmer seg selv nedenom og hjem!

  • 09.04.2018 kl.19:58

Hei alle fine <3

Var en god følelse og poste et innlegg i går, har virkelig savnet og blogge! Jeg hadde alt for store forventninger til meg selv når det gjaldt bloggingen, ble til at jeg ble redd for å skrive det jeg selv ville. Redd for hva andre ville tenke, å ikke minst om det var bra nok. Når det var så mange som over 4000 stk som hadde lest et av mine innlegg, så ble jeg nervøs. Men etter en lang pause nå, så har jeg tenkt en del. Jeg velger selv hva jeg vil skrive, og denne bloggen ble startet uten filter. Vil den skal fortsette uten filter, og uten å rosemale alt som er. 

Jeg er meg selv, så jeg må prøve og slutte og dømme meg selv så hardt. Er ikke sikkert alle liker alt jeg skriver, men sånn vil det jo alltid være. Vi alle har opp og nedturer, men jeg har selv valgt og dele de med dere. Det er noe jeg trivdes veldig godt med, da jeg følte at kanskje noen kunne kjenne seg igjen i det også. Håper fortsatt dere fine folk vil følge meg og min familie sin hverdag fremover. Jeg skriver når jeg har noe på hjertet, blir ikke akkurat tre faste innlegg om dagen. Det presset har jeg fjernet fra meg selv. Det skal være hyggelig og blogge som en hobby! :)

Vi mennesker har det med og dømme oss selv nedenom og hjem igjen. Det er veldig synd, men desverre en realitet! Har tenkt en del gjennom dette, da jeg er veldig flink til dette selv. Vi har for store forventninger til oss selv, og vil veldig gjerne bli godtatt av samfunnet. Samfunnet vi lever i godtar dessverre ikke de som har alt for masse bagasje, virker noen ganger som det ikke er tilrettelagt for oss. Men hva kan vi gjøre med dette? Det er det store spørsmålet. Ja, vi har kommet lenger, men ikke langt nok! Vi som allerede er syke blir ikke bedre av alt presset, og hvertfall ikke av den økonomiske biten. Skjønner godt mange av oss føler at de blir straffet for og være syk her i Norge, helsebiten er ikke akkurat helt optimal. Nå gjelder dette mest det psykiske, men tro meg er ikke bare bra når det gjelder det fysiske heller.

Fortsett og opplys så mye som mulig, jo flere man kan nå ut til. Kanskje en gang vil det bli bedre <3 

Ha en fin kveld videre <3

 

#familie #ptsd #psykiskhelse #familie #mamma #branoksomduer 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no